Mehmet Kirazdibi kimdir, aslen nereli? AK Parti Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi'nin Ayaş vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mehmet Kirazdibi kimdir, aslen nereli? AK Parti Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi'nin Ayaş vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi kimdir? Mehmet Kirazdibi kaç yaşında, nereli? Mehmet Kirazdibi’nin mevcut mesleği nedir, evli mi? Mehmet Kirazdibi’nin vaatleri nedir? AK Parti Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi’nin hayatı ve biyografisi

AK Parti Ayaş Belediye Başkan Adayı Mehmet Kirazdibi’nin hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Mehmet Kirazdibi Ayaşlı mı, kimdir? Mehmet Kirazdibi nereli, kaç yaşında?

MEHMET KİRAZDİBİ KİMDİR?

Mehmet Yüksel Kirazdibi, 1950’de Ankara’nın Ayaş ilçesinde doğdu. Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) bir dönem İl Genel Meclisi üyeliği yaptı ve 2024 Yerel Seçimlerde de MHP Cumhur İttifakı Ak Parti Ayaş Belediye Başkan adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı.

MEHMET KİRAZDİBİ'NİN VAATLERİ

Gençali Mahallesini Ziyaret edenMHP İlçe Başkanı Sn. Şerafettin Uluışık, AK Parti İlçe Başkanı Sn. Ahmet Güleryüz, Meclis Üyesi Sn. Mahmut Çamözü ile birlikte Gençali Mahallesinde Kahvehane ziyareti gerçekleştiren Mehmet Kirazdibi, Ayaş sanayi esnafını ve Oltan Mahallesini de ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında Ayaşlı hemşerileriyle muhabbet eden ve her bir kişinin derdini sıkıntısını tek tek dinleyen Kirazdibi, Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı Ayaş Belediye Başkanı olursa tüm bu sorunların çözümünün gerçekleşeceğini belirtti.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...