Mesut Öksüz kimdir, aslen nereli? CHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Öksüz Başakşehir vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mesut Öksüz kimdir, aslen nereli? CHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Öksüz Başakşehir vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Başakşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Öksüz kimdir? Mesut Öksüz kaç yaşında, nereli Mesut Öksüz ‘ün mevcut mesleği nedir, evli mi? Mesut Öksüz vaatleri nedir? CHP İstanbul Başakşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Öksüz’ün hayatı ve biyografisi

2024 yerel seçimlerinde Başakşehir Belediye Başkan adayı olan Mesut Öksüz kimdir, aslen nereli? CHP Başakşehir Belediye Başkan Adayı Mesut Öksüz Başakşehir'in vaatleri hakkında detayları sizler için derledik.

MESUT ÖKSÜZ KİMDİR?

13 Mart 1968 yılında Alibeyköy’de doğan Mesut Öksüz, lise eğitimini 1986 yılında Esenler İbrahim Turan Lisesi’nden, üniversite eğitimini ise 1991 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi  İnşaat Mühendisliğinden mezun oldu. Ardından aile şirketleri olan Öksüzler Ticaret’le iş hayatına başladı.

2018 yılından itibaren İstanbul Ticaret Odası Züccaciye Komite Üyesi, İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi, 2018 de Zücaciyeciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, 2020 yılında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Züccaciye Sektör Meclisi Üyesi, 2021’de ise Sektörel Dernekler Federasyonu (SEDEFED) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde İstanbul Başakşehir Belediye Başkan Adayı olan Mesut Öksüz, evli ve 2 çocuk babasıdır. 

MESUT ÖKSÜZ'ÜN VAATLERİ

Adaylığının açıklanması ardından esnaf ve vatandaş ziyaretlerine başlayan Öksüz. ‘’ Başakşehir’i herkese çağdaş ve eşit imkanlar sunan, ekonomik, fiziki ve sosyal sorunları çözülmüş, her bir mahallesinin kalkındığı güçlü bir ilçe yapmak için var gücümle çalışacağım’’ açıklamasını yapan Mesut Öksüz, gençlerin, kadınların, esnafın ve vatandaşların sorunları için çalışacağını belirtmekte.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...