Murat Gökçekaya kimdir? AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya Çiğlili mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Murat Gökçekaya kimdir? AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya Çiğlili mi, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Ankara Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya kimdir? Murat Gökçekaya kaç yaşında, nereli? Murat Gökçekaya’nın mevcut mesleği nedir, evli mi? Murat Gökçekaya’nın vaatleri nedir? AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya’nın hayatı ve biyografisi

AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Murat Gökçekaya’nın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Murat Gökçekaya Çiğlili mi, kimdir? Murat Gökçekaya nereli, kaç yaşında?

MURAT GÖKÇEKAYA KİMDİR?

Uzun süredir İzmir'in Çiğli ilçesinde yaşamakta olan kuyumcu bir esnaf olarak tanınan Gökçekaya, 1994 yılından bu yana kuyumculuk üzerine çalışmaktadır. Yerel toplumla etkileşimlerde bulunmuş ve 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Çiğli Belediye Başkan aday adayı olmuştur.

MURAT GÖKÇEKAYA'NIN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında;

Kemal Hadımlı Ortaokulu Müdürü Fatih Kaya, eğitimcileri ve öğrencileri ziyaret eden Murat Gökçekaya, her daim eğitim ve öğrenim alanında tam destek sözünü verdi.

Balatçık Gültepe Kıraathanesinde hemşehrileriyle bir araya gelerek, “Sadece Balatçık mahalle sakinlerimiz değil, tüm Çigli'li hemşehrilerimiz müsterih olsun ki; belediye hizmetlerinde ilçemize çağ atlatacağız.” Diyerek sözler verdi. 

Yakakent mahalle sakinleriyle bir araya gelerek vakit geçiren başkan adayı “Sizleri o güzel yüreklerinizden öpüyor, söz veriyorum...
Sizin hayal ettiğiniz o güzel hizmetleri size tüm ekibimizle gecemizi, gündüzümüze katıp, sunacağız!” diyerek vaatlerini söyledi. 

Ataşehir’de esnaflarla buluşan Murat Gökçekaya, onlardan en çok size inanıyoruz sözünü duyduğunu ve bu inancın üzerine bir kez daha söz vererek “ Çiğli'mizi hizmet belediyeciliği ile tanıştıracak, ilçemizi marka şehri yapacağım.” dedi.

Balatçık Dağ mahallesindeki hemşerileriyle bir araya gelerek onlara da sözler veren Gökçekaya, vatandaşların sorun ve taleplerini dinledikten ve kendi projelerini anlattıktan sonra “Hemşehrilerimizin samimiyeti, güveni ve inanmışlığının karşısında sadece elimizi değil, Serimizide taşın altına koyacak, hizmet belediyeciliğinin en güzel emsali olacağız! O güzel içtenliğinize Can kurban Canlar!” diyerek vaatlerini sıraladı. 

Gökçekaya, Ataşehir Spor Kulübünü ziyaret edip gençlerle bir araya gelerek onlara Atatürk’ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim." Sözünü hatırlattıktan sonra “Pırıl pırıl bir nesil için, Atamızın sözlerini kendimize şiar edinecek, spor, kültür, sanat ve eğitimde genç kardeşlerimizi, kulüpler ve derneklerimizi güçlendireceğiz!” dedi. 

Bulunduğu bölgeyi gezip hem gençler hem de yaşlılarla bir araya gelen Murat Gökçekaya, her gittiği yerde istek ve talepleri dinleyerek vatandaşlara yardımcı olacağını dile getirmiştir. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...