Mustafa Candaroğlu kimdir, aslen nereli? AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan adayı Mustafa Candaroğlu'nun Arnavutköy vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mustafa Candaroğlu kimdir, aslen nereli? AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan adayı Mustafa Candaroğlu'nun Arnavutköy vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Arnavutköy Belediye Başkan adayı olarak başvuruda bulunan Mustafa Candaroğlu hakkında kim ve nereli olduğu araştırılmakta. Mustafa Candaroğlu kaç yaşında? AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan adayı Mustafa Candaroğlu'nun Arnavutköy vaatleri de araştırılan başlıklar arasında.

Mustafa Candaroğlu kimdir, sorusunun cevabı araştırılan başlıklardan biri olarak karşımıza çıkmakta. 2024 yerel seçimlerinde aday olan AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan adayı Mustafa Candaroğlu kimdir, aslen nereli? İşte, detaylar...

MUSTAFA CANDAROĞLU KİMDİR?

Aslen Kastamonulu olan Mustafa Candaroğlu, 1984 yılında İstanbul Arnavutköy’de doğdu. Lisans eğitimini 2008 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi İç Mimarlık bölümünde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini “Eğitim Kurumları İşletmeciliği” alanında bitirdi.

Meslek hayatına aile şirketinde İç Mimar olarak başladıktan sonra 2019 yılında kurucusu olduğu Arnavutköy Bilgi Kalem Koleji Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine devam etmektedir. 

Siyasi hayatına üniversitede ÜNİAK Yönetim Kurulunda görev alarak başlayan Mustafa Candaroğlu, 2008 yılında Arnavutköy Belde Gençlik Kollarında aktif siyasi hayatına başlamıştır. Arnavutköy AK Parti yönetimi içerisinde çeşitli görevler alan Mustafa Candaroğlu, 2009 yılında ilçe olan Arnavutköy’de İlçe Kongresi’nde İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyesi ünvanını aldı. Ardından 2011 ve 2013 yıllarında Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak görevlerine devam etti. 2018 yılında Arnavutköy ilçe Başkanı olarak görev aldı. Halihazırda aynı göreve devam etmektedir. Candaroğlu, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti Arnavutköy Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiştir.

Evli ve üç çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...