Muzaffer Ertürk kimdir, aslen nereli? CHP Gaziantep Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk'ün vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Muzaffer Ertürk kimdir, aslen nereli? CHP Gaziantep Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk'ün vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk kimdir? Muzaffer Ertürk kaç yaşında, nereli? Muzaffer Ertürk’ün mevcut mesleği nedir, evli mi? Muzaffer Ertürk’ün vaatleri nedir? CHP Gaziantep Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk’ün hayatı ve biyografisi

CHP Gaziantep Belediye Başkan Adayı Muzaffer Ertürk’ün hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Muzaffer Ertürk Gaziantepli mi, kimdir? Muzaffer Ertürk nereli, kaç yaşında?

MUZAFFER ERTÜRK KİMDİR?

1967’de Adıyaman’ın Besni ilçesinde dünyaya gelen Muzaffer Ertürk, Gastroenteroloji Uzmanı olan bir doktordur. ilkokulu Nuri Pazarbaşı, Ortaokulu Gazi Ortaokulu, Liseyi ise Gaziantep lisesinde tamamladı. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesinden mezun olan Muzaffer Ertürk uzmanlığını 1992- 1996 yıllarında İstanbul SSK Ok Meydanı Hastanesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalında yaptı. İkinci uzmanlığını ise 1997 – 2000 yıllarında Trakya Üniversitesi Gastroenteroloji Ana Bilim Dalında bitirdi. İyi derecede İngilizce bilen Muzaffer Ertürk evli ve 3 çocuk babasıdır.

Doktor Muzaffer Ertürk hala özel bir hastanede çalışmaktadır.

MUZAFFER ERTÜRK'ÜN VAATLERİ

Adaylığının açıklanması ardından halk ziyaretlerine başlayan Ertürk, ‘’ Halkçı belediyecilik mahallede, hastanede, çarşıda, pazarda, milletin gönlünde ‘’ muzaffer’’ olacak. Halkımızla buluşmaya hazırız, 89 Ruhu bizi çağırıyor’’ dedi. 

 

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...