Nusret Cömert hayatı, biyografisi! İYİ PARTİ Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert'in vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Nusret Cömert hayatı, biyografisi! İYİ PARTİ Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert'in vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ PARTİ Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert kimdir, kaç yaşında, nereli? 2024 yerel seçimlerinde aday olan Nusret Cömert mevcut mesleği nedir, evli mi? Nusret Cömert vaatleri nedir? Nusret Cömert Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert hayatı ve biyografisi

İYİ PARTİ Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nusret Cömert kimdir? 31 Mart seçimleri için yola devam eden İYİ PARTİ Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantıları sonucunda adaylar belli oldu. Nusret Cömert kaç yaşında, nereli?

NUSRET CÖMERT KİMDİR?

Nusret Cömert, Damnus Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Borusan Mannesman Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesidir.

Cömert Makina Mühendisi olup MBA eğitimi almıştır. Harvard Üniversitesi İleri Liderlik Kıdemli Akademi Üyesi ve IMD Business School Alumnisidir. Trinidad ve Tobago Cumhuriyeti Türkiye Fahri Başkonsolosu, İstanbul Konsoloslar Heyeti (ICC) Yönetim Kurulu Üyesi, Harvard Mezunlar Derneği Başkan Yardımcısı, TÜSİAD’ın 15 yıl üyesi, DEİK Türkiye-Orta Amerika ve Karayipler İş Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi, Kadir Has Üniversitesi Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi Danışma Kurulu Üyesi, Harvard Club of New York City ve Galatasaray Kulübü üyesidir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...