Ömer Durak kimdir, aslen nereli? CHP Mardin Belediye Başkan Adayı Ömer Durak Mardinli mi, kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ömer Durak kimdir, aslen nereli? CHP Mardin Belediye Başkan Adayı Ömer Durak Mardinli mi, kaç yaşında?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Mardin Belediye Başkan Adayı Ömer Durak kimdir? Ömer Durak kaç yaşında, nereli? Ömer Durak’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Ömer Durak’ın vaatleri nedir? CHP Mardin Belediye Başkan Adayı Ömer Durak’ın hayatı ve biyografisi

CHP Mardin Belediye Başkan Adayı Ömer Durak’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ömer Durak Mardinli mi, kimdir? Ömer Durak nereli, kaç yaşında?

ÖMER DURAK KİMDİR?

Ömer Durak Kızıltepe Başak Köyünde büyüdü ve askerliğini yaptıktan sonra, inşaat sektöründe çalışmaya başladı. 2016 yılından sonra uzman emlak adı atlında gayri menkul işine girerek 2019’da  Turizm işine girene kadar bu emlak işinde devam etti. Turizme girdikten sonra şubeler açtı. 2023’te oteller zinciri kurdu ve Baravi aşiretine mensuptur. 

ÖMER DURAK'IN VAATLERİ

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ömer durak adaylığının açıklanmasının ardından vaatlerine başladı. Mardin esnafını rahatlatacağını ve yaşamlarını kolaylaştıracağını belirten Durak, "Mardin farklı bir şehir, tarihi ve kültürel değerleri ile ender bir şehir bir turizm şehri, bu zamana kadar hak ettiği hizmetleri alamayan bir şehir. Biz bu şehri yaşayan herkes ile birlikte  yönetmeye adayız" dedi.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...