Onur Soytürk kimdir, aslen nereli? CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Onur Soytürk Zeytinburnu vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Onur Soytürk kimdir, aslen nereli? CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Onur Soytürk Zeytinburnu vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Onur Soytürk kimdir? Onur Soytürk kaç yaşında, nereli Onur Soytürk ‘ün mevcut mesleği nedir, evli mi? Onur Soytürk vaatleri nedir? CHP İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Onur Soytürk’ün hayatı ve biyografisi

CHP İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Onur Soytürk’ün hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Onur Soytürk Zeytinburnu umu, kimdir? Onur Soytürk nereli, kaç yaşında?

ONUR SOYTÜRK KİMDİR?

1980 Yılında Samsunda dünyaya gelen Soytürk, Üniversite eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun oldu.

2005 yılında İstanbul Metropoliten Planlama Merkezi (İMP) bünyesinde kariyerine başladı. 2006-2009 yılları arasında Netcad firmasında GIS uzmanı olarak çalıştıktan sonra, 2009-2011 yılları arasında Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde Şehir Plancısı ve Kentsel Dönüşüm Şefi olarak görev yaptı. 2011-2012 yılları arasında Amplio şirketinde Gayrimenkul Geliştirme Müdürü olarak çalıştı.  2012 yılından itibaren KEYM Kentsel Yenileme Merkezinde Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürlük görevlerini üstlendi. Çevre ve Şehircilik Bankalığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve pek çok il ve ilçenin kentsel dönüşüm projelerini yöneten Soytürk 2019 yılında İstanbul İmar İnşaat A.Ş Genel Müdürlüğü’ne atandı.

31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Olan Onur Soytürk, evli ve 2 çocuk babasıdır.

2024 yerel seçimlerinde yeniden aday oldu.

ONUR SOYTÜRK'ÜN VAATLERİ

Adaylığının açıklanması ardından çeşitli halk, esnaf ve dernek ziyaretleri yapan Onur Soytürk, özellikle Kentsel Dönüşüm Projelerine dikkat çekti.

"Zeytinburnu Jeopolitik konumu ve kozmopolitik yapısı ile İstanbul’un çok önemli bir ilçesi. Dünya ve Türkiye mozaiği bir ilçemiz. Bu ilçenizin hak ettiği değeri bulabilmesi için oturduğunuz binaların risk tehlikesini ortadan kaldıracak bütüncül Kentsel Dönüşüm projelerini hayata geçirebilmek için Cumhuriyet Halk Partisinin sosyal demokrat belediyecilik anlayışıyla yönetilmesini sağlamak için anne karnımdaki çocuktan başlayarak bebek, çocuk, genç, yaşlı ihtiyaç sahibi her bir vatandaşımızın CHP’nin mottosu olan Sosyal Belediyecilik imkanlarından faydalanabilmesini sağlamak için bu göreve talip olduk. İnşallah Sizlerin destekleriyle başkanımızda dediği gibi Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağını 1 Nisan Zeytinburnu Belediyesini göndere çekeceğiz dedi."

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...