Özkan Yalım kimdir, nereli? CHP Uşak Belediye Başkan adayı Özkan Yalım'ın hayatı ve biyografisi || Özkan Yalım Uşak

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Özkan Yalım kimdir, nereli? CHP Uşak Belediye Başkan adayı Özkan Yalım'ın hayatı ve biyografisi || Özkan Yalım Uşak

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Belediye Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım kimdir? Özkan Yalım kaç yaşında, nereli? Özkan Yalım'ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Özkan Yalım vaatleri nedir? CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım'ın hayatı ve biyografisi

Cumhuriyet Halk Partisi Uşak Belediye Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım kimdir? Özkan Yalım kaç yaşında, nereli? 

ÖZKAN YALIM KİMDİR?

Özkan Yalım, 1969 yılında Uşak’ın Eşme ilçesinin Köylüoğlu köyünde doğdu. 1985 yılında Eşme lisesinden mezun oldu. Ardından turist olarak gittiği Belçika’da temizlik işçiliği ve şoförlükle başlayan çalışma hayatına 2 araşla nakliyecilik yapmaya başladı. Daha sonrasında işlerini büyüterek  tır filosu sahibi oldu. 2007 yılında Bulgaristan’da nakliye sektöründe yeni bir şirket kurdu. Devam eden yıllarda Sivas ve Uşak illerinde yatırımlar yapmaya ve istihdam sağlamaya devam etti.
Mustafa Yalım siyasi kariyerine Cumhuriyet Halk Partisi’nde başladı. 25,26 ve 27. dönem Cumhuriyet Halk Partisi Uşak milletvekili olarak seçildi. Aynı zamanda AB Uyum Komisyonu Üyesi, AB Karma Parlamento Başkan Vekili ve Uluslararası Lojistik Uzmanı’dır. Mustafa Yalım, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Uşak Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 'Benim Sevdam Uşak' sloganıyla seçim çalışamalarını başlatan Yalım, 'Uşak İkinci Yüzyılda Değişen ve Değişime Öncü Olan İlkler şehri Olacak' diyor. 
Evli ve 3 çocuk babasıdır. Fransızca ve Bulgarca bilmektedir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...