Sadık Doğruer kimdir? AK Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer Bergamalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Sadık Doğruer kimdir? AK Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer Bergamalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer kimdir? Sadık Doğruer kaç yaşında, nereli? Sadık Doğruer’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Sadık Doğruer’in vaatleri nedir? AK Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer’in hayatı ve biyografisi

AK Parti Bergama Belediye Başkan Adayı Sadık Doğruer’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Sadık Doğruer Bergamalı mı, kimdir? Sadık Doğruer nereli, kaç yaşında?

SADIK DOĞRUER KİMDİR?

1970’te İzmir’de doğan ve 1994’te Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan daha sonra Hasan Kalyoncu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmesi ve Yöneticilik Bölümünde Yüksek Lisans yapan Sadık Doğruer 1994-1995 yıllarında Afyon Dinar Merkez Sağlık Ocağı’nda doktor olarak çalıştı. 1996 yılında Kınık Sağlık Merkezi’nde göreve başladı. Kınık’ta Sağlık Grup Başkanlığı, İşyeri Hekimliği ve Aile Hekimliği görevlerini yürüttü.

Sadık Doğruer, doktorluğun yanı sıra Kınık ve Balkanlılar Kültür Dayanışma Derneği Başkanlığı, Ege Balkan Türkleri Federasyonu Genel Sekreterliği ve Balkan Gündemi Dergisinin Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerini de yaptı. 2009 yılından bu yana Kınık ve Bergama’nın Bölge Hastanesi olan Devlet Hastanesi’nde Başhekim Yardımcılığı yapmaktadır.

Evli ve bir çocuk sahibidir.

SADIK DOĞRUER'İN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında pek çok proje gerçekleştireceğini söyleyen Sadık Doğruer, Tavukçukuru, Cevizli Garaj, Çay mahallesi küme evlerini, Gaziosmanpaşa Mahallesini, Bergama Belediyesi Ilıca Sosyal Tesislerinde İlçe Başkanı Sebahattin Güzel, Parti kuruluşundan bu yana görev yapmış Kadın kolları Başkanları Güzin Şeker, Aylin Birol, Aynur Oral, Nalan Demirbilek ve Kadın Kolları Başkanı Nuray Erkızıl Öner’i, Bölcek Mahallesini, Kadıköy, Zağnos, Aziziye Mahallelerini, Bankalar Caddesini, İstiklal Meydanını, Merkez mahalle muhtarlarını, bölge muhtarlarını, ilçe başkanlarını ve meclis üyelerini, Bergama Cumartesi Pazarını ve buralardaki vatandaşları ziyaret ederek beklentileri ve talepleri hakkında sohbet etmiştir.

Vaatleri de hem gençlere hem çocuklara hem büyüklere yönelik olan Sadık Doğruer, güzel işler yapacağını dile getirmiştir. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...