Tarkan Bakırlı kimdir? AK Parti Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı Urlalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Tarkan Bakırlı kimdir? AK Parti Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı Urlalı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı kimdir? Tarkan Bakırlı kaç yaşında, nereli? Tarkan Bakırlı’nın mevcut mesleği nedir, evli mi? Tarkan Bakırlı’nın vaatleri nedir? AK Parti Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı’nın hayatı ve biyografisi

AK Parti Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı’nın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Tarkan Bakırlı Urlalı mı, kimdir? Tarkan Bakırlı nereli, kaç yaşında?

TARKAN BAKIRLI KİMDİR?

1971’de İzmir'in Urla ilçesinde dünyaya gelen Tarkan Bakırlı, Urla'nın yerel yönetiminde aktif rol almaktadır. 2010-2014 yıllarında Urla İlçe Başkanlığı görevini yapmış, ve sonra 2015-2019 yıllarında İl Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. Ayrıca, 2020 yılı itibariyle Eğitime Destek Platformu Urla Temsilcisi olarak da görev almıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

TARKAN BAKIRLI'NIN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle muhtarlarını, haneleri, parti kahvelerini, Urla Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı Sn.İsmet Erak'ı, İskele esnafını ve diğer mahallelerdeki esnafları, Urla İlçe Emniyet Müdürü Sn. İsmail Duman'ı, Türk Kızılayı Urla Şubesi Başkanımız Sn. Nurgül Saltık'i ve ekibini, pazarı ve Pazar esnaflarını, Urla Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Sn. Ahmet Katar'ı, Urla İlçe Tapu Müdürü Sn.Mustafa Can'ı ve daha birçok yeri ve kişiyi ziyaret eden Tarkan Bakırlı, gittiği ve gördüğü yerlerdeki eksikliklerin farkına olduğunu ve daha iyi bir Urla için çok çalışacağını dile getirmiştir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...