Veysel Tiryaki kimdir, aslen nereli? AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki'nin Altındağ vaatleri

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Veysel Tiryaki kimdir, aslen nereli? AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki'nin Altındağ vaatleri

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki kimdir? Veysel Tiryaki kaç yaşında, nereli? Veysel Tiryaki’nin mevcut mesleği nedir, evli mi? Veysel Tiryaki’nin vaatleri nedir? AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’nin hayatı ve biyografisi

AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki’nin hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Veysel Tiryaki Altındağlı mı, kimdir? Veysel Tiryaki nereli, kaç yaşında?

VEYSEL TİRYAKİ KİMDİR?

1965 yılında Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde doğdu. 1988’de İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 1992’de Yerel Yönetimler ve mesleki incelemeler yapmak için 6 ay İngiltere'ye giderek orada kaldı. 1998’de TODAİE'deki yüksek lisans eğitimini bitirdi. 2011 yılında İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı'nda yüksek lisans programını, daha sonra Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde Doktorasını bitirdi.

Maliye Bakanlığı'nda çalıştıktan sonra, 1990 yılında kaymakamlık sınavına girip sınavı kazanarak, kaymakam ve vali yardımcısı olarak 14 yıl çeşitli il ve ilçelerde görevini yerine getirdi. 2003’te, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü'nde Daire Başkanlığı görevine atandı ve 1 yıl sonra 29 Mart 2004 yerel seçimlerinde Altındağ Belediye Başkanı olarak seçildi. 2004-2019 yıllarında üç dönem boyunca Altındağ Belediye Başkanı olarak görev yaptı. 2020-2022 yıllarında Hacettepe Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Hacettepe Teknokent) Genel Müdürü olarak çalıştı.

7 Nisan 2022 Cumhurbaşkanlığı Kararıyla Tarım ve Orman Bakan Yardımcılığı görevine atandı.

İyi derecede İngilizce bilen Veysel Tiryaki, evli, üç çocuk babasıdır.

VEYSEL TİRYAKİ'NİN VAATLERİ

“Dün olduğu gibi bugün de, yarın da Altındağ'ın değerli insanlarının yanında olmaya devam edeceğim. Altındağ evim, Altındağlılar ailem.” Sözüyle başladığı bu yolda, ilk duraklarından biri Cumhur İttifakı ortağımız MHP Altındağ İlçe Başkanlığıydı. Oradaki ziyaretinde yapmış olduğu konuşmasında Tiryaki, “Biz büyük bir aileyiz. Birlik ve beraberlik içinde daha güzel bir Altındağ için hep birlikte çalışacağız. Nazik ev sahiplikleri ve desteklerinden dolayı MHP İlçe Başkanı Sayın Emin Sıtkı Aktaş ve teşkilatına gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Daha sonra Karapürçek mahallesi Tevhid Camii'nde Cuma namazını eda ederken vatandaşlarla bir araya gelip onlarla muhabbet eden Veysel Tiryaki, esnaflarla da bir araya gelerek; “Sokak sokak hizmet etmeye, herkesi bir bir dinlemeye geldik. Kurduğumuz hayalleri birlikte hayata geçirmeye, hep birlikte yeniliklerde buluşmaya geldik. Hasret bitiyor, kavuşmaya az kaldı. Ekonomimizin can damarı olan kıymetli esnaflarımızın ayakta kalabilmesi, ticaretlerini sürdürmesi, işlerini büyütmesi için her zaman yanlarında olacağız. Umutsuzluk yok. Gün gelir bülbül de öter, gül de açar. Güzel günler yakın” dedi. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...