Yasemin Dora Kurtkaya kimdir? Gelecek Partisi Bartın Belediye Başkan adayı Yasemin Dora Kurtkaya Bartınlı mı, kaç yaşında, nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yasemin Dora Kurtkaya kimdir? Gelecek Partisi Bartın Belediye Başkan adayı Yasemin Dora Kurtkaya Bartınlı mı, kaç yaşında, nereli?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 yerel seçimlerinde Gelecek Partisi Bartın Belediye Başkan adayı olan Yasemin Dora Kurtkaya kimdir? Yasemin Dora Kurtkaya Bartınlı mı, kaç yaşında, nereli? Yasemin Dora Kurtkaya'un hayatı ve biyografisi…

Türkiye Cumhuriyeti'nde yapılan 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Gelecek Partisi Bartın Belediye Başkan Adayı olan Yasemin Dora Kurtkaya'nın hayatı ve biyografisi merak ediliyor. 2024 yerel seçimlerinde Gelecek Partisi Bartın Belediye Başkan adayı olan Yasemin Dora Kurtkaya kimdir? Yasemin Dora Kurtkaya Bartınlı mı, kaç yaşında, nereli?

YASEMİN DORA KURTKAYA KİMDİR?

20 Şubat1974 Almanya doğumlu olan Yasemin Dora Kurtkaya, Bartınlı gurbette çalışmış ancak kesin dönüş yapmış gurbetçi bir ailenin çocuğudur.

İlk, orta ve lise öğretimini Bartın’da tamamladı. Lisans eğitimini Ege Üniversitesi Kimyagerlik bölümünde tamamladı.

Bartın’da VaV Kimya Endüstriyel Bakım ve Koruma Kimyasalları ve Temizlik Malzemeleri imalathanesini kurdu. İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanıdır.

Evli ve bir çocuk annesidir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...