ABD’nin meşhur plajında evsiz istilası: Çöp, suç, uyuşturucu…

Düzenleyen:
ABD’nin meşhur plajında evsiz istilası: Çöp, suç, uyuşturucu…

DÜNYA Haberleri

ABD’nin California eyaletinde Venice Plajı, doğal güzelliğiyle turistik bir cazibe noktası durumunda. Bu ünlü plaj son zamanlarda evsizlerin istilası altında. Los Angeles’taki evsizlerin akın etmesiyle Venice Plajı çadırlarla doldu.

Bölgede evsiz nüfusu 2014’te 175 iken şimdi 1.200’ü geçti. Daha kötüsü ise son birkaç aydır bu evsizler arasında suç olayları ve uyuşturucu kullanımında patlama yaşanması… Çocukların yürüdüğü kumsalda uyuşturucu şırıngaları görülüyor. Bir Venice sakini, “Uzun süredir ne plajdaki bisiklet yolunda bisiklet kullanabiliyorum, ne de köpeğimi gezdirebiliyorum. Suç olayları çok arttı, buralar korkunç bir yer oldu” dedi. Başka bir sakin ise her gün iki kere polis çağırmak zorunda kaldığından yakındı. Evsiz teröründen dolayı bölgeye ziyaretlerde büyük azalma oldu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...