Amerikalı aile şokta: Yaşadıkları evin tavanı yılanlarla dolu

Düzenleyen:
Amerikalı aile şokta: Yaşadıkları evin tavanı yılanlarla dolu

DÜNYA Haberleri

ABD'de meydana gelen korkunç olayda, yeni taşındıkları evde sızıntı şikayeti yaşayan aile tavanın çökmesi üzerine dehşet kapıldı. Aile tavanda bir yılan yuvası olduğunu ve orada dört yılanın yaşadığını fark etti.

ABD’nin Georgia eyaletinde Harry Pugliese isimli adam, karısı Susan ve 13 yaşındaki kızı ile birlikte sene başında Lafayette şehrindeki eve taşındı. Pugliese, şubat ayında ev sahibi John Stafford’a çatıdan sızıntılar olduğu şikayetinde bulundu ama ev sahibi buna kulak asmadı. Fakat korkunç gerçek kısa bir süre sonra ortaya çıktı.

TAVAN ÇÖKTÜ, YILAN YUVASI GÖRÜLDÜ

Fareler ve hamam böcekleriyle dolu evde geçtiğimiz günlerde tavan çöktü ve aile dehşet içinde tavanda bir yılan yuvası olduğunu ve orada dört yılanın yaşadığını fark etti. Aile hemen Animal Control adlı kuruluşla temasa geçti. Kuruluş, eve müdahale etmek ve yılanları götürmek için ev sahibinin izninin şart olduğunu bildirdi. Stafford bu izni vermeye de yanaşmadı. Yılanlarla dolu evde korku içinde yaşadıklarını belirten aile, yakında Susan’ın erkek kardeşinin civarda bulunan evine taşınacak. Çatıdaki sızıntılardan dolayı bir iki aydır kira ödemeyi durdurduğunu belirten Pugliese, yılanların bulunmasından birkaç gün sonra ev sahibinden bir hafta içinde evi boşaltmalarını isteyen tebligat aldıklarını da sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...