Gürcistan Başbakanı açıkladı: Türkiye'den yüksek kaliteli ilaçlar ithal edeceğiz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Gürcistan Başbakanı açıkladı: Türkiye'den yüksek kaliteli ilaçlar ithal edeceğiz

DÜNYA Haberleri  / AA

Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili, yaptığı toplantıda atacakları adımlardan bahsetti, ülkesinin ilaç pazarını Türkiye'den getirilecek ilaçlara açmayı planladıklarını açıkladı.

Garibaşvili, başkanlık yaptığı Bakanlar Kurulu Toplantısı'nda, geçen yılın ekonomik gelişmelerini değerlendirerek, 2022'de atılacak adımları açıkladı.

İLAÇ PAZARI ARAŞTIRMASI

İlaç sektöründe Gürcistan'daki yüksek fiyatlara işaret eden Garibaşvili, ilgili bakanlığın ilaç pazarı araştırma raporu hazırladığını ve bu yönde etkili değişikliklerin yapılacağını söyledi.

“TÜRKİYE PAZARINI AÇMAYI PLANLIYORUZ”

İrakli Garibaşvili, ilaç fiyatların düşürülmesi ve kaliteli ilaçların ülkeye getirilmesi yönünde Türkiye'den ilaç almaya karar verdiklerini aktararak, "Biz aynı zamanda Türkiye pazarını da açmayı planlıyoruz. Türkiye'den yüksek kaliteli ilaçlar ithal edeceğiz, bu da tahminlerimize göre ilaç fiyatlarını büyük ölçüde düşürecek" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...