Dünya ateşkes beklerken Rusya'dan yeni açıklama: Hedeflere ulaşana kadar operasyona devam

Düzenleyen: / Kaynak: İHA/Haber Merkezi
Dünya ateşkes beklerken Rusya'dan yeni açıklama: Hedeflere ulaşana kadar operasyona devam

DÜNYA Haberleri  / İHA/Haber Merkezi

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, "Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetleri, belirlenen hedeflere ulaşılana kadar askeri operasyonları yürütmeye devam edecek" dedi.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Ukrayna'da düzenledikleri özel askeri operasyonlar hakkında açıklama yaptı. Ukrayna’ya yönelik operasyonların esas amacının, Rusya'yı Batı'dan yönelen askeri tehditten korumak olduğunu kaydetti. Şoygu, belirlenen amaçlara ulaşılana dek, Rusya güçlerinin Ukrayna'daki operasyona devam edeceklerini ifade etti.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Batı ülkelerini, Ukrayna halkını Rusya'ya karşı giriştikleri mücadelede kullanmakla suçladı ve , "Rusya Federasyonu ordusunun birlikleri, belirlenen hedeflere ulaşılana dek özel askeri operasyonunu sürdürecektir. Bizim için en önemlisi, Rusya Federasyonu'nu, Batı ülkelerinin oluşturduğu askeri tehditten korumak." dedi.

SİVİLLERİ KORUDUKLARINI İLERİ SÜRDÜ

Savunma Bakanı, Ukrayna topraklarını işgal etmediklerini sivillerin canlarının ve güvenliklerinin korunması için her şeyi yaptıklarını belirttiklerini "Belirtmek isterim ki saldırılar sadece askeri tesislere gerçekleştiriliyor ve bu yapılırken yalnızca istenen hedefi vuran yüksek hassasiyetli silahlar kullanılıyor" dedi.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA/Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...