Kamala Harris Ukraynalı mülteci sorusuna kahkaha attı! Tepkiler üst üste geldi

Düzenleyen:
Kamala Harris Ukraynalı mülteci sorusuna kahkaha attı! Tepkiler üst üste geldi

DÜNYA Haberleri

Rusya-Ukrayna savaşının 16'ncı gününde Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda, Varşova'da ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i ağırladı. İkili gündeme dair kritik bir görüşme gerçekleştirirken, görüşme sonrası basın toplantısı gerçekleştirdi. Basın toplantısında Harris'in, Ukraynalı mültecilere ilişkin soru karşısındaki tavrı ise dikkat çekti. Verdiği cevap ise kafalarda soru işareti oluşturdu.

ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda  ile kritik bir görüşme gerçekleştirdi. İkili, görüşmenin ardından basın toplantısı düzenledi. Gündemde ise Rusya-Ukrayna savaşından dolayı evlerini terk etmek zorunda kalan yüz binlerce Ukraynalı mültecinin durumu vardı. 

UKRAYNALI MÜLTECİLERİN DURUMU NE OLUCAK?

Savaştan dolayı evsiz kalan binlerce Ukraynalı mültecilerin konusunda Washington yönetiminin tutumunu öğrenmek isteyen bir muhabir, Harris'e "ABD'nin bilhassa kalıcı bir altyapı kurmak için ne yapacağını merak ediyorum. ABD, Ukraynalı mülteciler için özel bir pay ayırmaya istekli mi?" sorusunu sordu. 

Kamala Harris Ukraynalı mülteci sorusuna kahkaha attı! Tepkiler üst üste geldi

KAHKAHA ATTI 

Muhabir, sorusunun ardından Polonya Cumhurbaşkanı Duda'ya dönerek, "ABD'den daha fazla mülteci kabul etmesini isteyip istemediğinizi bilmek istiyorum." dedi. Soru üzerine Harris ve Duda birbirlerine bakarak gülmeye başladı. ABD Başkan Yardımcısı Harris'in kahkahalar içinde söylediği, "İyi dost kötü günde belli olur" sözleri ise kafalarda soru işareti oluşturdu. 

Kamala Harris Ukraynalı mülteci sorusuna kahkaha attı! Tepkiler üst üste geldiKahkahalar attı. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...