Savaşın başından beri en büyük 3. saldırı! Ukrayna ordusu Rusya’yı füzelerle vurdu

Düzenleyen:
Savaşın başından beri en büyük 3. saldırı! Ukrayna ordusu Rusya’yı füzelerle vurdu

DÜNYA Haberleri

Rusya-Ukrayna savaşında 63 gün geride kalırken, Kiev’den çok çarpıcı açıklamalar geldi. Ukraynalı yetkililer tarafından yapılan açıklamada Rus ordusuna karşı saldırıya geçmek için gerekli silahların elde edildiğini belirterek, Rusya’nın Belgorod şehrindeki bir askeri mühimmat deposunun vurulduğunu söylediler. Bölgede tansiyon yükselirken, gerçekleşen saldırı Savaşın başından beri Ukrayna’nın Rusya’ya karşı üçüncü saldırısı oldu.

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta 63 gün geride kalırken bölgeden sıcak haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna yetkililerden yapılan açıklamada, ordunun artık karşı saldırı yapmak için gerekli silahları elde etmeye başladığını belirttiler. Yapılan açıklamanın hemen ardından Ukrayna ordusu füzelerle Rusya'nın Belgorod şehrindeki bir askeri mühimmat deposu ile petrol tesisini vurdu.

EN BÜYÜK 3’NCÜ SALDIRI 

Kiev’den yapılan açıklama sonrası savaşın ilk gününden bu yana gerçekleşen en büyük 3. saldırı yapıldı. Füzelerle yapılan saldırıda bir askeri mühimmat deposu ile petrol tesisi imha edilirken, bölgeden çok sayıda gazetecinin paylaştığı görüntüler sosyal medyada büyük ses getirdi.

Savaşın başından beri en büyük 3. saldırı! Ukrayna ordusu Rusya’yı füzelerle vurdu

RUSYA’DAN HENÜZ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ 

Sosyal medyada yayılan görüntülerde, alevlerin göğe kadar yükseldiği görülüyor. Rusya’dan ise henüz bir açıklama gelmedi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...