Afganistan'da camiye bombalı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: Reuters
Afganistan'da camiye bombalı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

DÜNYA Haberleri  / Reuters

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bulunan Halife Sahib Camii’ne yapılan bombalı saldırı sonucu 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir camide cuma namazı sonrası düzenlenen bombalı saldırıda 10 kişi canından oldu, 30 kişi de yaralandı. Taliban geçici hükümetinin Kabil Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Halid Zadran, basına yaptığı açıklamada, Kabil'in Seh Rahai Alauddin bölgesinde bir camide cuma namazı sonrası bombalı saldırı düzenlendiğini söyledi.

10 ÖLÜ 30 DE YARALI VAR

Zadran, saldırıda 10 kişinin hayatını kaybettiğini, 30 kişinin yaralandığını, güvenlik güçlerinin fail ya da failleri yakalamak için yoğun şekilde çalıştığını belirtti. Görgü tanıkları ise patlamanın cuma namazı sonrası zikir yapıldığı sırada meydana geldiğini ifade etti. Taliban mensupları camiye giden tüm caddeleri trafiğe kapattı. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Reuters
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...