Türkiye Gazetesi E-Gazete Gazete Aboneliği
Türkiye Gazetesi
Arama
SON DAKİKA YAZARLAR BİZİM SAYFA GÜNDEM POLİTİKA EKONOMİ DÜNYA SPOR YAŞAM RESMİ İLANLAR HABER JET İzle
Türkiye Gazetesi
Türkiye Gazetesi
E-Gazete Abonelik
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
© 2025 İhlas Gazetecilik A.Ş.
Tüm Hakları Saklıdır.
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Bildirin
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
  1. Haberler
  2. Dünya
  3. ABD'deki kritik seçimi kazanan Trump'ı tek tek tebrik ettiler! Netanyahu'dan dikkat çeken mesaj
Dünya

ABD'deki kritik seçimi kazanan Trump'ı tek tek tebrik ettiler! Netanyahu'dan dikkat çeken mesaj

Son Güncelleme: 06 Kasım, 2024 - 11:37
Whatsapp İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala

ABD Başkanlık Seçimi'ni kazanan Donald Trump, birçok lider tarafından peş peşe tebrik edildi. Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy Rusya'ya karşı destek isterken, Netanyahu'nun mesajı dikkat çekti. Trump'ı kutlayan Netanyahu, bu zaferi tarihin en büyük dönüşü olarak nitelendirdi.

Kaydet
a- | +A

Donald Trump'ın Kamala Harris ile girdiği yarışı kazanarak ABD'nin 47. Başkanı seçilmesinin ardından peş peşe tebrik açıklamaları geldi.

ABD'deki kritik seçimi kazanan Trump'ı tek tek tebrik ettiler! Netanyahu'dan dikkat çeken mesaj - 1. Resim
Başlık ResmiABD'deki kritik seçimi kazanan Trump'ı tek tek tebrik ettiler! Netanyahu'dan dikkat çeken mesaj - 1. Resim

NETANYAHU'DAN TRUMP MESAJI

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD başkanlık seçiminde zaferini ilan eden Donald Trump'ı tebrik etti.

Başbakan Netanyahu, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Trump'ın "büyük bir zafer" kazandığını belirtti.

Netanyahu, "Beyaz Saray'a tarihi geri dönüşünüz, Amerika için yeni bir başlangıç ​​ve İsrail ile Amerika arasındaki büyük ittifaka güçlü bir yeniden güven vadediyor." açıklamasında bulundu.

Trump'ı tebrik eden ilk liderlerden biri olan Netanyahu, zaferini ilan eden Trump'ın başkanlık seçiminde "tarihin en büyük geri dönüşünü" yaptığını savundu.

Cumhuriyetçi aday Donald Trump, destekçilerine yaptığı konuşmada, ABD başkanlık seçiminde zaferini ilan etmişti.


ABD'deki kritik seçimi kazanan Trump'ı tek tek tebrik ettiler! Netanyahu'dan dikkat çeken mesaj - 2. Resim
Başlık ResmiABD'deki kritik seçimi kazanan Trump'ı tek tek tebrik ettiler! Netanyahu'dan dikkat çeken mesaj - 2. Resim

İRAN: DURUM DEĞİŞMEYECEK

İran Hükümet Sözcüsü Fatma Muhacirani, ABD'deki seçim sonuçlarının, iki ülkenin genel politikasında bir değişikliğe neden olmayacağını söyledi.

İran devlet televizyonuna göre Muhacirani, kabine toplantısı sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Muhacirani, "ABD'deki başkanlık seçimlerinin bizimle çok bir ilgisi yok. Çünkü ABD ve İran genel politikası sabittir. Birinin yerine diğerinin gelmesiyle çok bir şey değişmeyecektir." dedi.

Donald Trump'ın zaferini ilan etmesine ilişkin ise Muhacirani, "Trump'ın yeniden kazanmasından endişelenmiyoruz. Bizim için iki aday arasında bir fark yok." ifadelerini kullandı.

İran Hükümet Sözcüsü Muhacirani, ABD seçim sonuçlarının İranlıların günlük hayatını etkilemeyeceğini de sözlerine ekledi.


NATO'DAN 'DÖRT GÖZLE BEKLİYORUM' AÇIKLAMASI

NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, ABD başkanlık seçiminde zaferini ilan eden Donald Trump'ı tebrik etti. Rutte sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Trump'ı "ABD Başkanı seçilmesi nedeniyle" tebrik ettiğini duyurdu.

Trump'ın liderliğinin bir kez daha İttifak'ı güçlü tutmanın anahtarı olacağını belirten Rutte, NATO aracılığıyla barışı ilerletmek için Trump ile tekrar çalışmayı dört gözle beklediğini kaydetti.


ABD'deki kritik seçimi kazanan Trump'ı tek tek tebrik ettiler! Netanyahu'dan dikkat çeken mesaj - 3. Resim
Başlık ResmiABD'deki kritik seçimi kazanan Trump'ı tek tek tebrik ettiler! Netanyahu'dan dikkat çeken mesaj - 3. Resim

ZELENSKIY'DEN RUSYA'YA KARŞI DESTEK ÇAĞRISI

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy de Trump'ın zaferini tebrik eden isimlerden biri oldu. Zelenskiy ayrıca geçtiğimiz ay yaptıkları görüşmenin detayları hakkında da açıklama yaptı.

"Eylül ayında Başkan Trump ile yaptığımız muhteşem toplantıyı hatırlıyorum." diyen Zelenskiy, "O toplantıda Ukrayna-ABD stratejik ortaklığını, Zafer Planı'nı ve Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırganlığına son verme yollarını ayrıntılı olarak ele almıştık. Başkan Trump'ın küresel meselelerde "güç yoluyla barış" yaklaşımına olan bağlılığını takdir ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Zelenskiy, "Bu, Ukrayna'da adil barışı pratik olarak daha da yakınlaştırabilecek ilkedir. Bunu birlikte eyleme geçireceğimizi umuyorum. Başkan Trump'ın kararlı liderliği altında güçlü bir Amerika Birleşik Devletleri dönemini dört gözle bekliyoruz. ABD'de Ukrayna'ya yönelik güçlü iki partili desteğin devam edeceğine güveniyoruz." paylaşımında bulundu.


ABD'deki kritik seçimi kazanan Trump'ı tek tek tebrik ettiler! Netanyahu'dan dikkat çeken mesaj - 4. Resim
Başlık ResmiABD'deki kritik seçimi kazanan Trump'ı tek tek tebrik ettiler! Netanyahu'dan dikkat çeken mesaj - 4. Resim

AVRUPALI LİDERLER TRUMP'I TEBRİK ETTİ

ABD başkanlık seçiminde zaferini ilan eden Donald Trump'ı, Avrupa'daki hükümet ve devlet başkanları tebrik etti.

İTALYA

İtalya Başbakanı Giorgia Meloni, X hesabından yaptığı paylaşımda, "Şahsım ve İtalyan Hükümeti adına, ABD'nin gelecek dönem başkanı Donald Trump'ı en içten şekilde tebrik ediyorum. İtalya ve ABD, sarsılmaz bir ittifak, ortak değerler ve tarihi bir dostlukla birbirine bağlanan ‘kardeş’ milletlerdir. Bu, artık daha da güçlendireceğimizden emin olduğum stratejik bir bağdır. İyi işler Başkan." ifadelerini kullandı.

Başbakan Yardımcısı ve Ulaştırma-Altyapı Bakanı ve aşırı sağcı Lig Partisinin lideri Matteo Salvini de X hesabından "Vatanseverlik, sınır kontrolü, vergi kesintileri, Hristiyan kökenler, ifade özgürlüğü, dünya barışına bağlılık. ABD'de sağduyu, tutku ve umut kazandı. Ne tarihi bir gün. Tebrikler, Başkan Donald Trump." değerlendirmesinde bulundu.

FRANSA

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ABD seçimlerinde zaferini ilan eden Donald Trump için X hesabından paylaşımda bulundu. Macron, "Tebrikler Başkan Donald Trump. 4 yıl boyunca yaptığımız gibi birlikte çalışmaya hazırız. Sizin inançlarınızla ve benimkilerle. Saygı ve azimle. Daha fazla barış ve refah için." ifadelerini kullandı.

Macron, bir diğer mesajında Almanya Başbakanı Olaf Scholz ile telefonda görüştüğünü belirterek, "Bu yeni bağlamda (Trump'ın kazanması) daha birlik, daha güçlü, daha egemen bir Avrupa için çalışacağız. ABD ile işbirliği yaparak, çıkarlarımızı ve değerlerimizi savunarak." mesajını verdi.

İNGİLTERE

İngiltere Başbakanı Keir Starmer Trump'ı tebrik ederek, "Başkan seçilen Trump'ı tarihi seçim zaferinden ötürü tebrik ediyorum. Sizinle gelecek yıllarda birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Starmer, İngiltere ve ABD'nin en yakın müttefikler olduğunu belirterek, iki ülkenin özgürlük ve demokrasi gibi ortak değerleri korumak için birlikte hareket edeceklerini aktardı.

İngiltere ve ABD'nin ekonomik büyüme, güvenlik, yenilik ve teknoloji gibi konularda özel bir ilişkisi olduğunu belirterek, "Biliyorum ki İngiltere ve ABD arasındaki özel ilişki Atlantik'in iki yakasında da gelecek yıllarda zenginleşerek devam edecek." değerlendirmesini yaptı.

AVUSTURYA

Avusturya Başbakanı Karl Nehammer, X hesabından seçim başarısından ötürü Trump'ı tebrik ettiğini belirterek, şunları aktardı:

"ABD, Avusturya'nın önemli stratejik müttefiki. Küresel sınamalara karşı durabilmek için transatlantik ilişkilerimizi birlikte güçlendirmek ve ileriye taşıyacak olmaktan mutluluk duyuyoruz."

MACARİSTAN

Macaristan Başbakanı Viktor Orban Trump’ın seçim zaferini, "ABD'nin siyasi tarihinin en büyük geri dönüşü" olarak tanımlarken, "Başkan Donald Trump'ı, muazzam zaferinden dolayı tebrik ediyoruz. Dünya için çok ihtiyaç duyulan bir zafer." ifadesini kullandı.

MALTA

Malta Başbakanı Robert Abela X hesabından "Seçilmiş Başkan Donald Trump'a, şahsımın ve Malta Hükümeti'nin en iyi dileklerini gönderiyorum. Dünya halklarının hak ettiği barışı, istikrarı ve refahı sağlamak için birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum." paylaşımında bulundu.

SIRBİSTAN

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, sosyal medya hesabından Trump ile fotoğrafını paylaşarak, "Trump'ı seçim zaferi nedeniyle tebrik ederim. Önümüzdeki zorluklara karşı birlikte mücadele edeceğiz. Sırbistan istikrar, refah ve barışın korunmasında ABD ile işbirliğine hazır." ifadelerini kullandı.

KARADAĞ

Karadağ Cumhurbaşkanı Jakov Milatovic yayımladığı Trump'a tebrik mesajında şunları kaydetti:

"Karadağ ve ABD ortak hedef ve değerler doğrultusunda demokrasi, güvenlik ve istikrarı ilerletmek için odaklanmış iki dost ülke ve ortaktır. NATO müttefikleri olarak dostluğumuzu güçlendirmek ve işbirliğimizi derinleştirmek için sizin yönetiminizde (Trump) yakın bir şekilde çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

KOSOVA

Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani paylaşımında Trump'a en içten tebriklerini ileterek, "ABD, Kosova'nın sadık ortağı ve vazgeçilmez müttefiki olmaya devam ediyor. Bağımız ve stratejik ittifakımızı daha da derinleştirmek için yeni yönetimle çalışmayı dört gözle bekliyorum. Tanrı Amerika'yı korusun." ifadelerine yer verdi.

SLOVENYA

Slovenya Cumhurbaşkanı Natasa Pirc Musar, mesajında, Trump liderliğinin kilit rol oynayacağını ifade ederek, "Slovenya sizinle çalışmaya hazır. Birlikte daha demokratik, güvenli ve yeşil bir dünya inşa edebiliriz." görüşünü aktardı.

ARNAVUTLUK

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

"Trump'ı olağanüstü zaferinden dolayı tebrik ederiz. İki ülke ilişkilerini güçlendirmek için ABD'nin 46'ncı Başkanı ile çalışmak bir onurdu. Barış, refah, ilerleme ve ilişkilerimizi daha da geliştirmek üzere 47'nci Başkan ile birlikte çalışma ayrıcalığını da sabırsızlıkla bekliyorum."

KUZEY MAKEDONYA

Kuzey Makedonya Başbakanı Hristijan Mickoski, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisi ve vatandaşları adına seçimde elde ettiği zaferden dolayı Trump’ı tebrik etti.

Söz konusu zaferin, Amerikan halkının özgürlük ve demokrasi ilkelerine olan derin inancının bir teyidi olduğuna dikkati çeken Mickoski, güvenlik, ekonomik kalkınma ve demokratik reform alanlarında güçlü ortaklık ve işbirliğinin daha da derinleştirilmesini sabırsızlıkla beklediğini ifade etti.

Mickoski, ülkesinin stratejik müttefiki ve dostu olarak gördüğü ABD ile daha güçlü ilişkiler kurmaya kararlı olmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.

Kuzey Makedonya Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Timço Mucunski ise yaptığı tebrik paylaşımında, "Küresel barış ve refah için ortak vizyonumuzu ilerletmek için yeni Trump yönetimiyle çalışmayı dört gözle bekliyorum. Birlikte güçlü ortaklıklar kurabilir ve uluslararası alanda olumlu değişime öncülük edebiliriz." ifadelerini kullandı.

BOSNA HERSEK

Bosna Hersek'in iki entitesinden biri olan Sırp Cumhuriyeti (RS) Başkanı Milorad Dodik Trump'ın zaferinin Bosna Hersek ile ilişkilere yeni bir vizyon kazandıracağına işaret ederek, "RS ve şahsım adına Trump'ın zaferi değer verdiğimiz değerlere dönüşü simgeliyor." değerlendirmesinde bulundu.

HIRVATİSTAN

Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic, sosyal medya hesabından Trump'ı tebrik ederek, "Hırvatistan ve ABD ilişkilerini daha da geliştirmek için birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum." dedi.

Hırvatistan Dışişleri Bakanı Gordan Grlic Radman da yaptığı paylaşımda Trump'ı tebrik ederek, "Hırvatistan ile ABD arasındaki stratejik ortaklığı sürdürmeyi ve güçlendirmeyi; barış, güvenlik ve refah için karşılıklı işbirliğini teşvik etmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

İRLANDA

İrlanda Başbakanı Simon Harris X'ten yaptığı paylaşımda, Trump’ı tebrik ederek, "ABD halkı sözünü söyledi. İrlanda önümüzdeki yıllarda halklarımız ve uluslarımız arasındaki tarihi ve kopmaz bağları derinleştirmek ve güçlendirmek için çalışacak." ifadelerini kullandı.

YUNANİSTAN

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis X hesabından yaptığı paylaşımda, ABD başkanlık seçiminde zaferini ilan eden Donald Trump'a hitaben, "Seçim zaferiniz için tebrikler. Yunanistan, iki ülke arasındaki stratejik ortaklığın daha da derinleştirilmesi, önemli bölgesel ve küresel meselelerde birlikte çalışmak için dört gözle bekliyor." ifadesini kullandı.

HOLLANDA

Hollanda Başbakanı Dick Schoof, ABD başkanlık seçiminde zaferini ilan eden Trump'u tebrik etti.

Schoof, sosyal medya hesabından, ABD'nin Hollanda için her konuda önemli bir müttefik olduğunu belirterek, "Donald Trump'ı seçim zaferinden dolayı tebrik ediyorum. ABD ile Hollanda arasındaki ortak çıkarlar konusunda yakın işbirliğimizi sabırsızlıkla bekliyorum." paylaşımında bulundu.

Hollanda Dışişleri Bakanı Caspar Veldkamp da "Geniş ve güçlü transatlantik ortaklığımızı daha da güçlendirmek ve önümüzdeki önemli görevler olan ortak güvenliğimiz ve refahımıza odaklanarak yönetimiyle yakın bir şekilde çalışmayı dört gözle bekliyorum." mesajını paylaştı.

ALMANYA

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, sosyal medya platformu X'ten yaptığı açıklamada, Donald Trump’ı tebrik ederek, “Almanya ve ABD, Atlantik’in iki tarafında refah ve özgürlüğü teşvik etmek için uzun zamandan beri başarılı bir şekilde birlikte çalışıyor. Bunu, vatandaşlarımızın yararı için yapmaya devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

İSVEÇ

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Trump'ı tebrik ederek, "Dost ve müttefik iki ülke olan ABD ve İsveç'in ikili ilişkilerini sürdürmeyi ve birlikte çalışmayı sabırsızlıkla bekliyorum." ifadesine yer verdi.

BAKMADAN GEÇME
ABD tarihine geçti! Trump zaferiyle 131 yıl sonra bir ilke de imza attı
HABER
ABD tarihine geçti! Trump zaferiyle 131 yıl sonra bir ilke de imza attı
Neler neler vadetmiş! Trump
HABER
Neler neler vadetmiş! Trump'ın zaferi Türkiye'yi nasıl etkileyecek?
Yeniden başkan seçilen Trump
HABER
Yeniden başkan seçilen Trump'tan zafer konuşması: ABD'nin altın çağı olacak, savaşları bitireceğim

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Paylaş
Paylaş
Facebook Facebook X X WhatsApp WhatsApp LinkedIn LinkedIn Next Sosyal Next Sosyal Bağlantıyı Kopyala Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi | 06 Kasım, 2024 - 11:37
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
X ikonu Facebook ikonu LinkedIn ikonu Next Sosyal Google Haberler ikonu
YORUMLAR
Yorum   0 yorum
ÇOK OKUNANLAR
  • 1
    Türkiye'ye 100 km kala! Fransız deniz subayının akıllı saati Charles de Gaulle'nin koordinatlarını ele verdi
    Türkiye'ye 100 km kala! Charles de Gaulle'nin koor...
    Kaydet
  • 2
    Cuma’nın bereketi, Bayram’ın sevinci! Toplu gönderilebilecek
    Cuma’nın bereketi, Bayram’ın sevinci! Toplu gönder...
    Kaydet
  • 3
    Altın için yeni senaryo! “Dengeler değişiyor” diyen uzman isim kritik seviyeyi verdi
    Altın için yeni senaryo! “Dengeler değişiyor” diye...
    Kaydet
  • 4
    Galatasaray'da Noa Lang üzüntüsü: 'Parmağı koptu' iddiası
    Noa Lang üzüntüsü: 'Parmağı koptu' iddiası
    Kaydet
  • 5
    417 noktada sondaj mesaisi! Almanya kadar alanda petrol arıyoruz
    Almanya kadar alanda petrol arıyoruz
    Kaydet
YAZARLAR
  • Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil
    Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil İlber Ortaylı ve tartışmalar!
    Kaydet
  • Cem Küçük
    Cem Küçük Maalesef İran kaybediyor
    Kaydet
  • Atilla Yayla
    Atilla Yayla İran’a ABD-İsrail saldırısı ve NATO
    Kaydet
  • Meryem Aybike Sinan
    Meryem Aybike Sinan ‘Atlantik İttifakı’ çatırdıyor mu?
    Kaydet
  • Öcal Uluç
    Öcal Uluç Galatasaray’a yakışmadı!
    Kaydet
Bize Haber Verin

Editör masasıyla bilgi ve materyal paylaşmak için tıklayın

GÖZDEN KAÇMASIN
  • Her Müslüman'ın sahip olması gereken hususiyetler!
    Her Müslüman'ın sahip olması gereken hususiyetler!
    Kaydet
  • Bursa'da apartman dairesi alevlere teslim oldu! İtfaiye ekipleri seferber oldu
    Bursa'da apartman dairesi alevlere teslim oldu! İtfaiye ekipleri seferber oldu
    Kaydet
  • Aydın'da asansörde kalan kadınlar bir gün arayla ikinci kez kurtarıldı
    Aydın'da asansörde kalan kadınlar bir gün arayla ikinci kez kurtarıldı
    Kaydet
  • Lahana poşetine altın sakladı! Az daha birikiminden oluyordu
    Lahana poşetine altın sakladı! Az daha birikiminden oluyordu
    Kaydet
  • İnegöl'de iki otomobil çarpıştı! Savrulan araç yol kenarındaki prefabriğe daldı
    İnegöl'de iki otomobil çarpıştı! Savrulan araç yol kenarındaki prefabriğe daldı
    Kaydet
ÖNE ÇIKANLAR
Fenerbahçe Beko sahasında kazandı
Fenerbahçe Beko sahasında kazandı
Kaydet
İsrailli subay İran ajanı çıktı! Demir Kubbe verilerini Tahran'a servis etmiş
İsrailli subay İran ajanı çıktı!
Kaydet
Suriye’deki İsrail saldırısına Ankara’dan sert tepki
Suriye’deki İsrail saldırısına Ankara’dan sert tepki
Kaydet
SONRAKİ HABER
Türkiye Gazetesi
Google Haberler E-GAZETE ABONE OL GİRİŞ
Gündem
  • Politika
  • Eğitim
Ekonomi
  • Borsa
  • Altın
  • Döviz
  • Hisse Senedi
  • Kripto Para
  • Emlak
  • T-Otomobil
  • Turizm
Spor
  • Futbol
  • Puan Durumu
  • Fikstür
  • Şampiyonlar Ligi
  • Avrupa Ligi
  • Basketbol
Dünya
  • Orta Doğu
  • Avrupa
  • Amerika
  • Afrika
  • İsrail-Gazze
Yaşam
  • Sağlık
  • Hava Durumu
  • Yemek
  • Seyahat
  • Aktüel
Kültür-Sanat
  • Sinema
  • Arkeoloji
  • Kitap
  • Tarih
Bizim Sayfa
  • Namaz Vakitleri
  • Sesli Yayınlar
Yazarlar
  • Bugünün Yazarları
  • Tüm Yazarlar
Diğer Kategoriler
  • Magazin
  • Teknoloji
  • Resmî Ilanlar
  • Haberler
  • Foto Haber
  • Video Galeri
Kurumsal
  • Hakkımızda
  • İletişim
  • Künye
  • Gazete Aboneliği
  • Danışma Telefonları
  • Yasal
  • Reklam Ver
Uygulamalar Türkiye Gazetesi App Store Türkiye Gazetesi Google Play
Takip Edin Favori mecralarınızda haber
akışımıza ulaşın
X Facebook LinkedIn YouTube Instagram TikTok Next Sosyal
Haber Verin Editör masamıza bilgi ve materyal
göndermek için tıklayın
Let me Know
Kaçırmayın Ücretsiz üye olun, gündemi
şekillendiren gelişmeleri önce siz duyun
© 2025 İhlas Medya Grubu. Tüm Hakları Saklıdır
Son Dakika Site Haritası RSS KVKK Aydınlatma Metni Gizlilik Politikası Çerez Politikası