Almanya’da korkunç cinayet: 12 yaşındaki kız akranları tarafından öldürüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Almanya’da korkunç cinayet: 12 yaşındaki kız akranları tarafından öldürüldü

DÜNYA Haberleri

Almanya’da 12 yaşındaki bir kız çocuğunu öldürenlerin 12 ve 13 yaşlarındaki iki çocuk olduğundan şüphe ediliyor. Konuya ilişkin açıklama yapan polis, şüphelilerin 12 yaşındaki çocuğu öldürdüklerini itiraf ettiklerini söyledi.

Almanya’nın Freudenberg kasabasında ormanlık alanda 12 yaşındaki bir kız çocuğunun cansız bedeni bulundu. Polis, çocuğu öldüren kişi ya da kişilerin kimler olduğunu araştırmaya başladı ve korkunç gerçek ortaya çıktı. 12 yaşındaki çocuğu öldürenlerin 12 ve 13 yaşındaki iki çocuk olduğundan şüphe ediliyor.

Öldürülen 12 yaşındaki çocuk, gizlilik gerekçesiyle ‘Louise’ olarak adlandırıldı. Louise, polisin geniş çaplı aramasının ardından Pazar günü ormandaki bisiklet yolunun yakınında bulundu. Çocuğun bıçaklandığı ve kan kaybından öldüğü belirlendi.

12 VE 13 YAŞINDAKİ ÇOCUKLAR İTİRAF ETTİ

Polis, 12 ve 13 yaşlarındaki iki şüphelinin, ülkenin batısındaki Freudenberg kasabasında meydana gelen bu korkunç cinayeti işlediklerini itiraf ettiğini açıkladı.

Yetkililer, şüphelilerin de yaşlarının küçük olması nedeniyle kimliklerini, cinsiyetlerini ve ölen çocuğu okuldan tanıyıp tanımadıklarını açıklamadı. Ancak Reuters’ın haberine göre, savcı Mario Mannweiler şüphelilerin cinsiyetlerinin kız olduğunu belirtti. Ayrıca Mannweiler, suçu işleyenlerin öldürülen çocuğun yakın çevresinden olduğunu tahmin ediyor.

Öte yandan, savcının açıklamasına göre, Louise bıçaklanarak öldürüldüğü ve vücudunda silah yarası izine rastlanmadı. Savcı Mannweiler, cinsel saldırının bulunmadığını da sözlerine ekledi. 

Şüpheliler, Almanya'da 14 olan cezai sorumluluk yaşının altında. Bu yüzden iki çocuk tutuklanmadı ancak gözaltında tutuluyorlar.

Köln'ün yaklaşık 80 km doğusundaki küçük kasabada yaşayanlar hala olayın şokunu yaşıyor ve bölgede bayraklar yarıya indirildi. Freudenberg kasabasını da kapsayan Kuzey Ren-Westphalia eyaletinin valisi ‘dehşete düştüğünü’ söyledi. Hendrik Wuest, “Çocukların bu kadar korkunç eylemler yapabilmeleri anlaşılmaz ve dayanılmaz.” dedi.

(SkyNews)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...