Son dakika! Almanya'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika! Almanya'da silahlı saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

DÜNYA Haberleri

Son dakika haberi: Almanya'nın Hamburg kentinde bir kiliseye silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Son dakika haberi: Almanya'da Yehova Şahitleri'ne ait bir kiliseye silahlı saldırı düzenlendi. Hamburg kentindeki saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var. Faillerin kaçtığı belirtilirken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.

Hamburg İçişleri Bakanlığı, olayın bir kilisede yaşandığını duyurarak insanlara 'evinizden çıkmayın' şeklinde uyarılar yapıldı. 

'ÖFKEDEN KAYNAKLANAN' BİR SALDIRI

Polis, şehrin Alsterdorf semtinde büyük bir operasyonun sürdüğünü açıkladı. Çok sayıda yaralının bulunduğu saldırıyı güvenlik çevrelerinin "öfkeden kaynaklanan" bir saldırı olarak değerlendirdiği bilgisi paylaşıldı.

Polisin açıklamasında özel bir çevik kuvvet biriminin 3 katlı kilise binasına girdiği esnada bir el silah sesi duyulduğu, saldırıyı gerçekleştiren kişinin de ölenlerin arasında bulunabileceği kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...