Almanya’da şok saldırı! Silah sesleri Mercedes fabrikasını inletti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletindeki Sindelfingen’de bulunan Mercedes fabrikasında gerçekleştirilen silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Saldırgan gözaltına alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletine bağlı Stuttgart kentinin 15 kilometre güneybatısında bulunan Sindelfingen’deki Mercedes fabrikasından yerel saatle 07.45 sıralarında silah sesleri yükseldi.

Ludwigsburg polisinden yapılan açıklamada, fabrika binasında açılan ateş sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği duyuruldu.

İhlas Haber Ajansı, saldırganın gözaltına alındığını, fabrikadaki tehlikenin sona erdiğini ve soruşturmanın sürdüğünü aktardı.

MERCEDES'TEN OLAYA İLİŞKİN İLK AÇIKLAMA

Saldırının nedeni henüz bilinmezken, Alman medyasında saldırganın 53 yaşında olduğu belirtildi.

Mercedes Benz tarafından yapılan açıklamada ise "Yetkililerle temas halindeyiz ve olayı aydınlatmaya çalışıyoruz. Çalışanların güvenliği her şeyden önce gelir” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...