Avrupa, masa altından Rusya'ya sopa gösterdi! ABD ile ortak yaptırımlar hazırlanıyor

Kaynak: AFP
- Güncelleme:
Avrupa, masa altından Rusya'ya sopa gösterdi! ABD ile ortak yaptırımlar hazırlanıyor
Dünya Haberleri  / AFP

Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron, Ukrayna ile barış müzakereleri sürecinde olan Rusya'ya tehdit niteliğinde mesaj gönderdi. Macron "Avrupa, ABD ile 'koordinasyon içinde' yeni Rusya yaptırımları hazırlıyor" açıklamasında bulundu.

Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron, Avrupa, ABD ile 'koordinasyon içinde' yeni Rusya yaptırımları hazırlıyor" dedi.

Avrupa, masa altından Rusya'ya sopa gösterdi! ABD ile ortak yaptırımlar hazırlanıyor - 1. Resim

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron cuma günü yaptığı açıklamada Avrupa ülkelerinin, Ukrayna ile “koşulsuz ateşkesi” reddetmeye devam etmesi halinde Rusya'ya karşı ek yaptırımlar konusunda Washington ile koordinasyon halinde olduğunu söyledi.

Avrupa, masa altından Rusya'ya sopa gösterdi! ABD ile ortak yaptırımlar hazırlanıyor - 2. Resim

MOSKOVA'YA TEHDİT GİBİ MESAJ 

İstanbul'daki Kiev-Moskova görüşmelerinin bir ilerleme sağlanamadan sona ermesinin ardından Arnavutluk'ta düzenlenen liderler toplantısında gazetecilere konuşan Macron, “ABD ile koordinasyon halinde yeni yaptırımlar hazırlamaya devam ediyoruz” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...