Bebekleri buz gibi havada uyutuyorlardı! Gerçek yıllar sonra ortay çıktı

Düzenleyen:
Bebekleri buz gibi havada uyutuyorlardı! Gerçek yıllar sonra ortay çıktı

DÜNYA Haberleri

Sovyetler Birliği’nin 1958’li yıllarda bebeklere yönelik yaptıkları akıl almaz uygulama sosyal medyada yeniden gündem oldu. Yapılan uygulamada bebeklerin bağışıklık sistemlerinin güçlenmesi için soğuk havada uyutuluyordu. Bazı karelerin tekrardan sosyal medyada viral olmasının ardından yapılan uygulamanın nedeni merak konusu oldu.

Bebeklere uyguladıkları ilginç yöntemle yıllardır tartışılan Sovyetler Birliği, bir kez daha gündem oldu. Bazı görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından, uygulama merak konusu oldu. Binlerce sosyal medya kullanıcısı yorum yaptı. 

FARKLI YÖNTEMLER DENEDİLER 

Yılın büyük bir kısmını kış olarak geçiren Sovyetler Birliği, çocuklarının soğuya karşı dirençli olması ve bağışıklık sistemlerini güçlendirmek için farklı yöntemlere başvurdular. 

Bebekleri buz gibi havada uyutuyorlardı! Gerçek yıllar sonra ortay çıktıGörüntüler sosyal medyada gündem oldu.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİYOR 

Yaşanan sert kış için bilim adamlarına danışan yetkililer, bebeklerin bağışıklık sistemlerinin güçlü olması için soğukta uyutulmaları tavsiyesi aldıktan sonra bu yöntemi ailelerle paylaştı ve Sovyetler'de 1958'li yıllarda bu tür bir uygulama başlatıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...