Mamadan zehirlenen 3 bebekten 2'si hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Mamadan zehirlenen 3 bebekten 2'si hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Malatya'da akşam saatlerinde verilen mama 3 bebeği zehirledi. Olayda 2 bebek hayatını kaybetti, birinin ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

Malatya Battalgazi'de meydana gelen olayda iddiaya göre  yan yana bulunan müstakil evlerde birlikte yaşayan yabancı uyruklu akraba olan iki aile bireyleri dün akşam saatlerinde 3 aylık ikizler E.E., S.E. ile 2 aylık M.E.’ye aynı biberonda mama verdi. 

Sabah saatlerinde bebeklerine bakmaya kalkan aileler 3 bebeğiden hareketsiz bir şekilde yattığını gördü. Apar topar hastaneye götürülen bebeklere ilk müdahale sağlık çalışanları tarafından yapıldı.

Mamadan zehirlenen 3 bebekten 2'si hayatını kaybettiMalatya'da mama verilen 3 aylık ikiz bebekler hayatını kaybetti, diğer bebek ise tedavi altına alındı.

3 BEBEKTEN 2'Sİ ÖLDÜ

2 bebek E.E ile M.E.’nin hayatını kaybettiği belirlenirken, ikizlerden S.E. ise tedavi altına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekiplerinin her iki ikamette de inceleme yaptığı olayda, hayatını kaybeden 2 bebeğin cenazesi ise hastanedeki işlemlerinin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...