Beyaz Saray'dan duyuldu, ABD'de yürekler ağza geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beyaz Saray'dan duyuldu, ABD'de yürekler ağza geldi

DÜNYA Haberleri

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) başkenti Washington’da büyük bir patlama sesi duyuldu. Beyaz Saray'dan bile duyulan sesin sebebi ise belli oldu.

ABD'de sıcak saatler! Başkent Washington DC'de duyulan patlama sesi büyük paniğe sebep oldu. Ses, Beyaz Saray'dan da duyuldu. Gerçek ise kısa sürede ortaya çıktı.

SAVAŞ UÇAKLARI PEŞ PEŞE HAVALANDI

ABD’nin başkenti Washington DC’de şiddetli patlama sesinin tatbikat sırasındaki bir uçuştan değil yasak bölgeyi ihlal eden Cessna Citation tipi küçük uçağı, takip için havalanan savaş uçaklarının yaptığı sonik patlamadan kaynaklandığı açıklandı. ABD’li yetkililer, küçük uçağın Virginia'da dağlık bir araziye düştüğü ifade ederek, kazaya savaş uçaklarının neden olmadığını aktardı. Kazadaki ölü ve yaralı sayısına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

"TEHDİT YOK"

Washington DC İç Güvenlik ve Acil Durum Yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Başkent bölgesindeki topluluklardan bu öğleden sonra şiddetli bir patlama sesi geldiğine dair raporların farkındayız. Şu anda herhangi bir tehdit yok” denilmişti.

"SAVUNMA BAKANLIĞI İZİN VERDİ"

Annapolis Acil Durum Yönetimi Ofisi tarafından yapılan açıklamada ise, Başkent bölgesinde duyulan şiddetli patlama sesinin Savunma Bakanlığı tarafından izin verilen bir uçuş kaynaklı olduğu ifade edilmiş, “Bu uçuş bir ses patlamasına neden oldu. Şu anda mevcut olan tüm bilgiler bu kadar” denilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...