Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bile bile faciada ölü sayısı 32'ye yükseldi

Bile bile faciada ölü sayısı 32'ye yükseldi

Kenya’da cumartesi günü nehri geçmeye çalışan otobüs kazasında ölü sayısı 32’ye yükseldi.

Kaydet
a- | +A

Kenya’nın Kitui kasabasında cumartesi günü yaşanan kazada hayatını kaybedenlerin sayısı arttı. Enziu Nehri’ni geçmek isteyen yolcu otobüsünün devrildiği kazada ölü sayısı 32'ye yükseldi.

Bile bile faciada ölü sayısı 32'ye yükseldi
Başlık ResmiBile bile faciada ölü sayısı 32'ye yükseldi


Kenya’nın Kitui kasabasında cumartesi günü Enziu Nehri’ni geçmek isteyen bir yolcu otobüsü devrildi. İlk belirlemelere göre 20 kişinin hayatını kaybettiği kazada, dün 9 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığı ve toplam can kaybı sayının da 32’ye yükseldiği bildirildi.

Bile bile faciada ölü sayısı 32'ye yükseldi
Başlık ResmiBile bile faciada ölü sayısı 32'ye yükseldi

İlk belirlemelere göre 20 kişinin hayatını kaybettiği kazada, dün 9 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığı ve toplam can kaybı sayının da 32’ye yükseldiği bildirildi.

Kitui Valisi Charity Ngilu dün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Otobüsün enkazı nehirden tamamen çıkarıldı. Bugün 9 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı ve toplam can kaybı sayısı 32’ye yükseldi. Nehir yatağında hiçbir cansız bedenin kalmaması için kurtarma çalışmalarına yarın devam edilecek” ifadelerine yer verdi.

BAKMADAN GEÇME
Kenya’da cezaevinden kaçan
HABER

Kenya’da cezaevinden kaçan 'vampir seri katil' linç edildi

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.