Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bir annenin en acı anı! Gazzeli doktor, yaralıların arasındaki kızını tesadüfen gördü

Bir annenin en acı anı! Gazzeli doktor, yaralıların arasındaki kızını tesadüfen gördü
Fotoğraf Başlığı Bir annenin en aci ani! Gazzeli doktor, yaralilarin arasindaki kizini tesadüfen gördü

İsrail ordusu Gazze Şeridi'ne bomba yağdırmayı sürdürüyor. İşgalci güçler dünyanın gözü önünde sivilleri hedef almaya devam ediyor. Gazze'deki hastanelerden gelen görüntüler katliamın boyutunu ortaya koyuyor. Çatışmaların başından bu yana korkunç şartlara görev yapan Doktor Gada Ebu Ayda en kötü ana şahit oldu. Gazzeli doktor yaralıların arasındaki kızını tesadüfen görünce feryat ederek yardıma koştu.

Kaydet
a- | +A

İşgalci İsrail abluka altındaki Gazze'ye 26 gündür aralıksız olarak saldırıyor. Ordu, sık sık yaralıların ve savaştan kaçan sivillerin sığındığı hastaneleri hedef alıyor. Dün Türk-Filistin Dostluk Hastanesi'ni vuran İsrail, daha önce de Şifa Hastanesi’ne saldıracağını duyurdu.

YARALILARIN ARASINDAKİ KIZINI TESADÜFEN FARK ETTİ

Gazze'deki bir hastanede görev yapan Doktor Gada Ebu Ayda, hastane koridorunda yaralılara bakarken tesafüden kızı ile karşılaştı. Kanlar içindeki yavrusunu sedye üzerinde gören annenin feryadı ise yürekleri dağladı.

İSRAİL-FİLİSTİN SAVAŞINDA SON DURUM

Hamas'ın Aksa Tufanı operasyonu sonrasında savaş ilanı veren İsrail, Gazze'ye yönelik saldırılarını ileri bir boyuta taşıdı. Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail saldırılarında 3 bin 648'si çocuk, 2 bin 290'ı kadın olmak üzere 8 bin 796 Filistinlinin öldürüldüğünü, 22 bin 219 kişinin yaralandığını bildirdi. İsrailli yetkililer, Gazze'den düzenlenen saldırılarda 315’i asker 1400'den fazla İsraillinin öldüğünü, 5 bin 132 kişinin yaralandığını duyurdu. İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, Gazze'de el-Kassam Tugayları'nın elinde 240 İsrailli esir olduğunu kaydetti.

BAKMADAN GEÇME
İsrail, kendi halkını da hedef aldı! Polis, savaş karşıtlarını yerden yere vurdu
HABER

İsrail, kendi halkını da hedef aldı! Polis, savaş karşıtlarını yerden yere vurdu

İsrailli hahamlar katliam için fetva verdi! "Şifa Hastanesini bombalayabilirsiniz"
HABER

İsrailli hahamlar katliam için fetva verdi! "Şifa Hastanesini bombalayabilirsiniz"

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.