Böyle kaynana düşman başına! Geline yaşattıkları davetlilerin kanını dondurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Böyle kaynana düşman başına! Geline yaşattıkları davetlilerin kanını dondurdu

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Zengin kayınvalide oğlu ile parası için evlendiğini öne sürdüğü gelinine yapmadığını bırakmadı. Düğünde yaşanalar davetlilerin kanını dondurdu. Talihsiz gelinin başına gelen sosyal medyada viral oldu.

Meksika'nın zengin ailelerinden birinin çocuğu olarak dünyaya gelen Adam Ciudad Obregón, kız arkadaşı Alexandra ile evlenmeye karar verdi. Genç sevdiği kıza evlenme teklif etti, evet cevabının ardından da düğün hazırlıkları başladı. Buraya kadar her şey normaldi, genç kız başına geleceklerden habersiz sevinçle düğününe hazırlanıyordu ki kayınvalide krizi patlak verdi.

OĞLUNDAN AYRILSIN DİYE PARA TEKLİF ETTİ

 Akli dengesinin yerinde olmadığı öne sürülen kadın, Alexandra'ya oğlundan ayrılması için para teklif etti. Genç kız, Obregón'u çok sevdiği için teklifi reddetti. Israrla oğlunun zengin biri ile evlenmesi gerektiğini öne süren kadın bu durum karşısında çılgına döndü ve genç kıza kabusu yaşattı. 

KALP KRİZİ GEÇİRİR GİBİ YAPIP DÜĞÜNÜ ERTELEDİ

Düğün gününde, Alexandra'nın müstakbel kayınvalidesi, evliliğe engel olmak için kalp krizi geçirir gibi yapıp bayıldı. Bunun üzerine düğün iptal edildi ve bir başka tarihe ertelendi. Çift yeniden organize ettiği düğünü bir hafta sonra yaptı, öfkeli kadın ise korkunç bir plan hazırladı.

Böyle kaynana düşman başına! Gelinin başına gelenler davetlilerin kanını dondurdu - 1. Resim

SALONA GİREN GELİNE KIRMIZI BOYA İLE SALDIRDILAR

Şahane bir gelinlik ile salona doğru yürüyen Alexandra, bir anda tanımadığı kişilerin saldırısına uğradı. Yanına yaklaşan şahıslar gelinin üzerine kırmızı boya döktü. Kalabalık dehşet içinde çığlık atarken gelin ise gözyaşlarına boğuldu. Alexandra hemen kendini toparladı ve kıyafetini değiştirip nikah masasına oturdu. Tabi ki bu saldırının ardından da akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen kayınvalide adayı çıktı.

Böyle kaynana düşman başına! Gelinin başına gelenler davetlilerin kanını dondurdu - 2. Resim

POLİSE YALAN İHBARDA BULUNDU

Çılgına dönen kadın tüm planları suya düşünce polisi arayıp "damadın üstünde uyuşturucu var" diye ihbarda bulundu. Düğün basan polisler herkesi aradı. Hiç bir şet bulunamayınca ekipler salondan ayrıldı. Tüm engellere rağmen çift dünya evine girdi. 

Böyle kaynana düşman başına! Gelinin başına gelenler davetlilerin kanını dondurdu - 3. Resim

BALAYINA GİTMESİNLER DİYE PASAPORTLARINI ÇALDI

Olaylar bununla da bitmedi. Gelinine hayatı zindan etmeyi kafasına koyan kadın bu defa da çiftin balayına gitmesine engel olmaya çalıştı. Oğlu ve gelininin pasaport ve vizelerini saklayan kadın, seyahat acentalarına rüşvet dahi verdi. Çiçeği burnunda çift ise balayını Meksika'da yapmaya karar verdi ve kayınvalidenin planını suya düştü. 

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU

Öte yandan gelinin başına gelenler sosyal medyaya da düştü. Boyalı gelinlik fotoğrafının altında yorum yağdı. Bölge halkı ise kayınvalidenin evine yumurtalı saldırı düzenledi.

Yorumlardan birinde "Tüm kasaba ondan nefret ediyor" denildi. Geneli ise çiftin uzağa taşınması gerektiğini dile getirdi.

(Kaynak: The Sun)

 

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...