Bu da şaşkın hırsız! 30 bin dolarlık ürün çaldı, tek bir hamleyle yakayı ele verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Kafasına koli geçirip bir mağazaya peş peşe 3 kez giren ve 30 bin dolarlık soygun yapan şaşkın hırsız, yaptığı tek hareketle yakayı ele verdi. O anlar kameraya yansıdı.

ABD'nin Florida eyaletinde bir hırsız, kafasına koli geçirip bir süpermarkete girdi. Cep telefonlarının bulunduğu raftaki camı kıran hırsız, telefonları hızla sırt çantasına koydu. Ancak öyle bir harekete yaptı ki yakayı ele verdi...

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; şaşkın hırsız, çantasına attığı ürünleri görmek için kafasınadaki koliyi bir anlığına çıkardı. O anda kayıtta olan güvenlik kameralarına yakalanan hırsızın kimliği deşifre oldu. Evsiz olduğu belirtilen 33 yaşındaki Claude Vincent Griffin markete yakın bir noktada soygundan yaklaşık 10 saat sonra polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

3 KEZ SOYMUŞ, GÜVENLİK ALARMI ÇALMAMIŞ

Süpermarket müdürü olaya ilişkin yaptığı açıklamada, güvenlik kamerası görüntülerinin incelenmesiyle hırsızın marketi üç kez soyduğunu tespit ettiklerini söyledi.

Polis açıklamasına göre; mağazanın çalışır durumdaki güvenlik alarmı üç soygunda da çalmadı. İlk olarak birden fazla şans oyunu bileti ile sigara çaldığı ifade edilen soyguncunun bir saat sonra kafasına geçirdiği koliyle yeniden markete girerek telefonları çaldığı kaydedildi.

Griffin’in mağazaya üçüncü kez döndüğünde ise bir kasayı açıp nakit para aldığı ve birkaç cep telefonu daha çaldığı kaydedildi.

ÇALDIKLARI 30 BİN DOLAR DEĞERİNDE

Polis tarafından yapılan açıklamada, 30 bin dolar değerinde ürün çaldığı belirtilen Griffin'in hırsızlık, suç teşkil eden davranış, uyuşturucu madde bulundurma ve polise mukavemet gibi 11 ayrı suçtan yargılanacağı ifade edildi. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...