Büyük skandal! Nestle'nin çikolatalarında cam parçaları tespit edildi

Düzenleyen:
Büyük skandal! Nestle'nin çikolatalarında cam parçaları tespit edildi

DÜNYA Haberleri

İsviçre merkezli dünyaca ünlü firma Nestle'nin Güney Afrika'da satılan KitKat isimli çikolatalarında cam parçaları olduğu ortaya çıktı. Firma söz konusu ürünlerini piyasadan çekti.

Nestle firmasının KitKat  adlı çikolatalarıyla alakalı skandal bir gerçek ortaya çıktı. Firmanın, Güney Afrika'da piyasaya sürülen ve içinde cam parçacıkları bulunduğu tespit edildi. Nestle, bu gelişmenin ardından KitKat çikolatalarını piyasadan çektiği bildirildi.

"HERHANGİ BİR ŞİKAYETLE KARŞILAŞILMADI"

Nestle Güney Afrika'dan yapılan açıklamada, kalite ve güvenlik kontrolü sırasında bazı KitKat çikolatalarında küçük cam parçalarının tespit edildiği bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada, önlem olarak içinde cam tespit edilen serilerin piyasadan çekildiği belirtildi.

Bugüne kadar herhangi bir yaralanma veya şikayetle karşılaşılmadığı kaydedilen açıklamada, seri numaraları paylaşılan ürünleri satın alan müşterilerin, bu ürünleri iade etmesi tavsiye edildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...