Çok konuşulacak iddia! Putin'in sakladığı hastalığı ortaya çıktı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
Çok konuşulacak iddia! Putin'in sakladığı hastalığı ortaya çıktı

DÜNYA Haberleri  / Haber Merkezi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile ilgili ABD'de faaliyet gösteren bir istihbarat şirketinden çok konuşulacak bir iddia geldi. İddiaya göre, Putin’e kanser teşhisi kondu.

 

Daily Star'ın haberine göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e kanser teşhisi kondu. Kanserle mücadele eden Vladimir Putin, steroid tedavisinin yan etkilerini görüyor.

PARKİNSON HASTALIĞI DA İHTİMALLER ARASINDA VAR

Düzensiz ve çok çabuk karar veren birine dönüşen Putin'in savaş kararının arkasındaki gerçeğin de kanser olduğu belirtildi.

Aynı kaynaklar kanser dışında Parkinson hastalığının da ihtimaller arasında olduğunu belirtti. Putin'in net bir şekilde düşünememesinin olumlu olumsuz sonuçlar hakkında çıkarım yapamamasının en belirgin nedeninin hastalığı olduğunu iddia eden istihbarat firmasına henüz Kremlin'den bir yalanlama gelmedi.

KENDİSİNİ İZOLE EDİYOR

İngiliz basını Rus liderin kendisini misafirlerden fiziksel olarak uzat tuttuğunu bunun bir hastalık korkusu olduğunu belirtti. Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron ile Putin'in o fotoğrafı gündem olmuş, iki liderin arasındaki boşluk dikkat çekmişti.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...