DEB binasına saldırı: Sadık Ahmet'in kaza yaptığı araç çalındı

DEB binasına saldırı: Sadık Ahmet'in kaza yaptığı araç çalındı
Başlık ResmiDEB binasina saldiri: Sadik Ahmet'in kaza yaptigi araç çalindi

Gümülcine’de DEB Partisi binasına kapı ve pencere camlarını kırarak giren saldırganlar, partinin kurucusu Sadık Ahmet’in kaza yaptığı otomobili çaldı.

Kaydet
|

DEB’nin, Yunanistan'ın Gümülcine kentinde bulunan binasına gece yapıldığı tahmin edilen saldırıda, binaya kapıyı kırarak giren saldırganlar duvarlara mavi boya ile “Trakya’nın bekçileri” yazarak, özel bir bölümde muhafaza edilen partinin kurucusu Dr. Sadık Ahmet’in ölümüne neden olan kazada kullandığı otomobili çaldı.

DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Aliçavuş olayla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, saldırının sabah gelen parti görevlileri tarafından fark edildiğini belirterek, üzücü ve cüretkar bir saldırı ile karşı karşıya olduklarını dile getirdi.

Partinin, kent dışındaki binasına yeni taşındığını ve bu nedenle binada henüz güvenlik sistemleri ve gece bekçisi bulunmadığını belirten Aliçavuş, “Saldırganlar binanın dış camları ve giriş kapısını kırarak içeri girmiş. Sadık Ahmet’in resimlerini ve fotokopi makinesini parçalamışlar." dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.