Defalarca ateş ettiler! İsrail güçleri bir Filistinliyi daha öldürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

İşgal altındaki Batı Şeria'da İsrail güçlerinin açtığı ateş sonucu 39 yaşındaki Ahmed Yakup Taha hayatını kaybetti. Olay anına ilişkin sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, İsrail güçlerinin Taha'yı zorla aracından indirdiği ardından da defalarca ateş ettiği görüldü.

İsrail güvenlik kuvvetlerinin Filistinlilere yönelik acımasız müdahalesi devam ediyor.

İsrail güçleri bu sefer Batı Şeria’nın kuzeyindeki Selfit kenti yakınlarında yer alan Haris beldesinde bir Filistinliyi ateş açarak öldürdü.

ARACINDAN İNDİRİLEN FİLİSTİNLİYE DEFALARCA ATEŞ EDİLDİ

Filistin resmi haber ajansı WAFA, İsrail güçleri tarafından öldürülen Filistinlinin, 39 yaşındaki Ahmed Yakup Taha olduğunu duyurdu.

Olay anına ilişkin cep telefonuyla kaydedilen ve sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, İsrail güçlerinin Taha'yı zorla aracından indirdiği ardından da defalarca ateş ettiği görülüyor.

İsrail güçlerinin, olay yerine sağlık ekiplerinin girişini engellediği belirtildi.

Defalarca ateş ettiler! İsrail güçleri bir Filistinliyi daha öldürdü

İSRAİL ORDUSUNUN İDDİALARI

İsrail Savunma Kuvvetleri, “Selfit kenti yakınlarında bir aracın ezme girişiminde bulunduğu, failin elinde bıçak tuttuğu, ordu kuvvetlerinin de bu kişiyi etkisiz hale getirdiği rapor edildi” iddiasında bulundu.

İsrail güvenlik güçleri tarafından yapılan sert müdahaleler sonucunda çok sayıda Filistinli son yıllarda hayatını kaybetti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...