Depp'in davası kısmetini açtı! Herkes Camille Vasquez'in peşinde, adeta teklif yağıyor

Düzenleyen:
Depp'in davası kısmetini açtı! Herkes Camille Vasquez'in peşinde, adeta teklif yağıyor

DÜNYA Haberleri

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki haftalar süren ve tüm dünya tarafından merakla takip edilen iftira davası geçtiğimiz günlerde sona erdi. Davayı kazanan isim Depp olurken, mahkeme sürecinde medyanın en çok ilgisini çeken isim ünlü aktörün avukatı Camille Vasquez oldu.

Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki haftalar süren ve tüm dünya tarafından merakla takip edilen iftira davası geçtiğimiz günlerde sona erdi. Davayı kazanan isim Depp olurken, mahkeme sürecinde medyanın en çok ilgisini çeken isim ünlü aktörün avukatı Camille Vasquez oldu.

ABD'de doğup büyüyen ve Kolombiyalı bir ailenin kızı olan 37 yaşındaki Vasquez, adını adeta bütün dünyaya duyurdu. Duruşmadaki tavırları ve cesur sorularıyla dikkat çeken Vasquez'in dava sonrası ise kısmeti açıldı.

DEPP'İN AVUKATI VASQUEZ SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

Canlı yayınlanan ve milyonların takip ettiği duruşmalar sırasında avukat Vasquez, sosyal medyanın gündemindeki en önemli isimlerden birisi olmuştu. Ayrıca Depp ve Vasquez'in yakınlaştıklarına dair söylentiler de ortaya çıkmıştı. Ancak Vasquez'in bir süredir ciddi bir ilişkisi olduğu öğrenilmişti.

HERKES ÜNLÜ AVUKATIN PEŞİNDE

Amber Heard'e karşı açtığı iftira davasında Johnny Depp'in avukatlığını yapan Camille Vasquez'in, önde gelen birçok hukuk firmasından ve Hollywood ağlarından teklif aldığı iddia ediliyor.

New York Post'a açıklamalarda bulunan hem Hollywood hem de hukuk dünyasından kaynaklar, pek çok kişinin Vasquez'in peşinden koştuğunu belirtti.

"YETENEK AVCILARI ONUN ETRAFINDA DÖNÜYOR"

Independent'in haberine göre gazeteye konuşan kaynaklar, Hollywood'daki yetenek avcılarının davanın yıldızı olan 37 yaşındaki avukatın peşinde koştuğunu belirttiler. Kaynaklar, "Yetenek avcıları Camille'in etrafında dönüyor. Çünkü onun tekboynuz olduğunu biliyorlar" ifadelerini kullandılar. Ayrıca haberde, Vasquez'e televizyon kanallarından da çok sayıda teklif geldiği yazıldı.

Hukuk camiasından adı açıklanmayan bir kaynak, pek çok şirketin Vasquez'in peşinden koştuğunu söyledi.

HUKUK FİRMASININ ORTAĞI OLABİLİR

ABD'de pek çok ünlünün avukatlığını yapan Judd Burstein ise Vasquez'in, yakın zamanda şu anda çalıştığı yüksek profilli hukuk firması Brown Rudnick'in bir ortağı olması beklediğini belirtti.

Brown Rudnick tarafından New York Post'a yapılan açıklamadaysa şu ifadeler yer aldı: Bizim yıllardır bildiğimiz bir şeyi, Camille Vasquez'in bir yıldız olduğunu, bu kadar çok kişinin görmesinden dolayı heyecanlıyız. Vasquez duruşma ekibinin önemli bir üyesi ve bizimle parlak bir geleceği var.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...