Donald Trump alay konusu oldu: İri cüsse, minik parmaklar

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Donald Trump alay konusu oldu: İri cüsse, minik parmaklar

DÜNYA Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Eski ABD Devlet Başkanı Donald Trump'ın 20 dakika tutulduğu hapishanede çekilen sabıka fotoğrafından sonra parmak izleri kamuyla paylaşıldı. Trump'ın 190 boyundaki iri cüssesine rağmen minik parmaklara sahip olması alay konusu oldu.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Amerika ülkesinde alay konusu oldu. Georgia eyaletindeki 2020 seçim sonuçlarına müdahale ettiği iddiasıyla açılan dava kapsamında tutuklanan ve 20 dakika sonra hapishaneden çıkan eski ABD Başkanı Donald Trump'ın sabıka fotoğrafından sonra bu kez de minik parmak izleri ile gündem oldu.

ABD’de sabıka fotoğrafı çekilen ilk başkan olarak tarihe geçen Trump'ın, sabıka fotoğrafından sonra parmak izlerinin yer aldığı fotoğraf paylaşıldı. İri cüssesi ve 190 santimetre boyu olan Trump'ın, minik parmak izleri sosyal medyada alay konusu oldu.

Donald Trump alay konusu oldu: İri cüsse, minik parmaklar

SABIKA FOTOĞRAFI ÇEKİLMİŞTİ

ABD basınında yer alan haberlerde, Trump'ın hapse girmeden önce sabıka fotoğrafının çekildiği belirtilmişti. Bu dava kapsamında 200 bin dolar olarak belirlenen kefalet bedelini ödeyen Trump, yaklaşık 20 dakika içinde hapishaneden ayrılmıştı. Ülke tarihinde bir ilke imza atılarak sabıka fotoğrafı çekilen Trump'ın ciddi bir ifade ile çatık kaşlarla doğrudan objektife baktığı görülmüştü.

TRUMP’A 13 SUÇLAMA YÖNELTİLDİ

Trump'a aralarında "bir kamu görevlisinin yeminini bozmaya teşvik", "yalan beyanda bulunmak için komplo kurma" ve "eyaletin yolsuzluk ve şantajla mücadele ile ilgili kanunu ihlal etme" başlıklarının da bulunduğu 13 suç isnat edilmişti.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...