Donald Trump hızını alamadı Joe Biden'a küfür etti: Aptal o... çocuğu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Donald Trump hızını alamadı Joe Biden'a küfür etti: Aptal o... çocuğu

DÜNYA Haberleri

Donald Trump, Demokrat rakibi olan mevcut Başkan Joe Biden'ı sert sözlerle hedef alarak küfür etti. Göç meselesi ve sınırların korunmasına ilişkin ABD Başkanı Biden'a yüklenen Trump, "Aptal bir o... çocuğu olan bir herifimiz var." ifadelerini kullandı.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Demokrat rakibi olan mevcut Başkan Joe Biden'ı sert sözlerle hedef almaya devam ediyor. ABD'nin eski Başkanı Donald Trump, 2024'te yapılacak seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı. Pensilvanya eyaletine bağlı Erie'de konuşan Trump'ın Biden'a yönelik ifadeleri ABD'nin gündemine oturdu. Trump, göç politikası ve sınır korumasından bahsettiği sırada Biden'ı işaret ederek, "İşinde çok iyi olmayan birine sahibiz. Hiçbir zaman iyi olmadı." dedi.

Donald Trump, konuşmasının devamında, "Aptal bir o... çocuğu olan bir herifimiz var." ifadesini kullandı.

"AMERİKAN TARİHİNİN EN YOZLAŞMIŞ BAŞKANI"

Trump, Biden'ı eleştirmeye başlamadan önce, diğer ülkelerin liderlerinin "ne yaptıklarını bildiğini" ve" işlerinde çok iyi olduklarını" dile getirdi. Biden'ın "sahtekar" olduğunu söyleyen Trump ayrıca, ABD Başkanı için "Amerikan tarihinin en yozlaşmış başkanı" ifadesini de kullandı. (Kaynak: Akşam)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...