Donald Trump'ın en önemli rakibi Ron DeSantis trafik kazası geçirdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Donald Trump'ın en önemli rakibi Ron DeSantis trafik kazası geçirdi

DÜNYA Haberleri

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'den Başkan adayı olan Ron DeSantis seçim çalışmaları esnasında trafik kazası geçirdi. DeSantis, 2024 seçimleri için Cumhuriyetçi Parti'de eski Başkan Donald Trump'ın en önemli rakibi olarak görülüyor.

ABD'de Cumhuriyetçi Parti'den 2024 Başkanlık seçimlerine aday olan Florida Valisi Ron DeSantis, seçim kampanyası için seyahat ettiği Tennessee eyaletinde trafik kazası geçirdi. 

Amerikan basınına konuya ilişkin açıklamada bulunan DeSantis'in Basın Sözcüsü Bryan Griffin, Vali'nin bu sabah Tennessee eyaletinin Chattanooga kentinde düzenlenen bir kampanya etkinliğine giderken bindiği arabanın kazaya karıştığını duyurdu.

Griffin, DeSantis ve ekibinin kazada yaralanmadığı bilgisini paylaşarak, iyi dilekler için teşekkürlerini iletti.

Son dönemde oldukça popüler bir isim haline gelen DeSantis, 2024 başkanlık seçimlerine aday olan eski Başkan Donald Trump'ın partisinden en güçlü rakibi olarak öne çıkıyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...