Dünyaca ünlü fast food zinciri robotlarla hizmet veren restoran açtı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Dünyaca ünlü fast food zinciri McDonald's, müşterilerine hizmet için ABD'nin Teksas eyaletinde müşterilere robotla hizmet veren restoran hizmete verdi. Bu sistemde restorana gelen müşteriler kimse robotlara siparişini verip masasına kadar hizmet alabiliyor.

Teknolojinin gelişmesi her açıdan kolaylık sunuyor. Dünyaca ünlü fast food zinciri Mc Donald's, ABD'nin Teksas eyaletinde robotlardan yararl Firma, Fort Worth şehrinde teknoloji tabanlı restoranını hizmete sundu.

İNSAN GÜCÜ YERİNE ROBOT

Restoranda sadece al-götür sistemi ile hizmet veriliyor.  Restorana gelen müşteriler, çalışanlarla iletişime geçmeden robotlara siparişini verebiliyor.

YENİ KONSEPTİ İKİ KİŞİ HAYATA GEÇİRDİ

Bu teknolojinin faydalandığı yeni sistemi franchise şirketinin sahibi Keith Vaneck ve Genel Müdür Rosemin Jussab yeni konsepti hayata geçirdi. Vaneck, "Rosemin 7/24 topun içinde. Markayı temsil edebilecek biri varsa, o olduğunu biliyordum. Sadece şirketi değil, aileyi de önemsiyor; her zaman yeni bir şeyler öğrenmek istiyor, "dedi

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...