Esad ailesi ile propaganda yaptı: 11 yıl sonra Halep ziyareti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Esad ailesi ile propaganda yaptı: 11 yıl sonra Halep ziyareti

DÜNYA Haberleri  / İHA

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, savaşın ardından 11 yıl sonra geldiği Halep'te Kurban Bayramı namazını kıldı.Esad, yaptığı propaganda bu ziyaretin Türkiye’nin olası bir saldırı için hazırlık yaptığı sırada gelmesi dikkat çekti.

Türkiye'nin Suriye'ye operasyon sinyali vermesinin ardından 11 yıldır Suriye'ye gitmeyen Esad'ın ziyareti dikkat çekti. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, 11 önce başlayan iç savaşın ardından Halep'i ilk kez ziyaret etti. Esad ziyaretinde üst düzey hükümet yetkilileriyle birlikte Abdullah Ibn Abbas Camisi'nde bayram namazını kıldı.

Esad ailesi ile propaganda yaptı: 11 yıl sonra Halep ziyareti

AİLESİ İLE BİRLİKTE GİTTİ

Halka hitap eden Esad, tarihi çarşıları ziyaret ettiğini ve bir termik santralin açılışını yaptığını söyledi. Esad'ın dün başlayan Halep ziyaretinde eşi Esma Esad ve iki oğluyla kızı da yer aldı.

Esad ailesi ile propaganda yaptı: 11 yıl sonra Halep ziyaretiEsad'ın Halep ziyaretinde eşi Esma Esad ve iki oğluyla kızı ile...

Halep'in çoğu, çatışmalar nedeniyle harabeye dönmüştü.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...