Film sahnesi gibi! Köprüde asılı kalan kamyondan böyle çıkarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: AP
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / AP

ABD'nin Ohio eyaletinde bir kamyon, nehir üzerindeki köprünün üzerinde asılı kaldı. Sürücü ise film sahnelerini aratmayacak şekilde kurtarıldı.

Cuma günü bir kamyon sürücüsü, Ohio Nehri üzerinde seyir halindeyken köprü üzerinde kaza yaptı. Kamyon köprünün korkuluklarında asılı kaldı.

KÖPRÜDE ASILI KALDI

Kaza sonrasında sürücü itfaiye ekipleri tarafından güvenli bir yere çekildi. Louisville İtfaiye Şefi Brian O'Neill basın toplantısında, köprüde meydana gelen kazaya üç aracın karıştığını bildirdi. Kazaya karışan bir kişi hemen hastaneye kaldırılırken, ekipler tır sürücüsünü araçtan kurtarmak için seferber oldu.

40 DAKİKADA KURTARILDI

O'Neill; bir halat sistemi kurmanın ve birisinin kabine inmeye, sürücüyü emniyet kemerine bağlamaya ve onu güvenli bir şekilde dışarı çıkarmaya hazır hale getirmenin yaklaşık 40 dakika sürdüğünü söyledi. Tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: AP
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...