Gazze'de katliama desteğini yineledi! Joe Biden: "Ben bir siyonistim"

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gazze'de katliam yapan İsrail'in en büyük destekçisi olan ABD Başkanı Joe Biden soykırıma desteğini yineledi. Daha önce de siyonist olduğunu itiraf eden Biden, "Siyonist olmanız için Yahudi olmanıza gerek yok. Ben bir siyonistim" dedi.

Gazze'de katliam yapan İsrail'in en büyük destekçisi olan ABD, bir yanda ateşkes söylemleri yaparken diğer yanda Netanyahu yönetimine koşulsuz yardımlarını sürdürüyor. 7 Ekim'den bu yana binlerce ton askeri teçhizat sağlayan, bölgeye savaş gemileri gönderen ABD Başkanı Joe Biden ""Siyonist olmanız için Yahudi olmanıza gerek yok. Ben bir siyonistim" sözleriyle desteğini yineledi.

NBC'nin haberine göre, kanalın "Late Night With Seth Meyers" programına katılan ABD Başkanı Joe Biden, gündeme ilişkin soruları cevapladı. Katil İsrail'e koşulsuz desteklerini daha önce sıklıkla açıklayan Biden yine bir mesaj verdi.

"BEN BİR SİYONİSTİM"

Biden, İsrail'in kendileri ve Filistinliler için barışa sahip olma fırsatını değerlendirmesi gerektiğine dikkati çekerek, "Siyonist olmanız için Yahudi olmanıza gerek yok. Ben bir siyonistim, İsrail olmasaydı, dünyada tek bir Yahudi bile güvende olmazdı." şeklinde konuştu.

Gazze'de katliama desteğini yineledi! Joe Biden:

DAHA ÖNCE DE SÖYLEMİŞTİ

Biden ilk kez 'siyonist' olduğunu söylemiyor. Biden, Gazze'de soykırım sürerken Yahudilerin Hanuka Bayramı için Aralık ayında Beyaz Saray'da yapılan resepsiyonda, İsrail'e askeri desteğinin süreceğini, "Ben bir Siyonistim" sözleriyle ortaya koydu.


Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...