Güney Afrika'da korkunç yangın: 73 ölü, 52 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Güney Afrika'da korkunç yangın: 73 ölü, 52 yaralı

DÜNYA Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

Güney Afrika'nın en büyük şehri Johannesburg'daki çok katlı bir binada yangın çıktı. Yangında 1'i bebek 73 kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişi de yaralandı.

Güney Afrika'nın en büyük şehri Johannesburg'daki çok katlı bir binada çıkan yangında ilk belirlemelere göre 73 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

Güney Afrika Acil Durum Yönetim Servisinden yapılan açıklamada, Johannesburg'daki çok katlı bir binada sabaha karşı yangın çıktığı bildirildi.

1'İ BEBEK 52 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Açıklamada, ilk belirlemelere göre 1'i bebek 73 kişinin hayatını kaybettiği, 52 kişinin yaralandığı belirtildi.

Ölü sayısının artmasından endişe ettiklerini bildiren yetkililer, yangının büyük oranda kontrol altına alındığını ancak içeride hala yoğun duman olduğunu kaydetti. Ekiplerin, arama kurtarma çalışmaları sürüyor. 

ÖLÜ SAYISI ARTABİLİR

Arama-kurtarma çalışmalarının sürdüğünü aktaran Johannesburg Acil Durum Yönetimi Sözcüsü Robert Mulaudzi, ölü sayısının artabileceğini ifade etti. Mulaudzi binanın evsizlerin herhangi bir kira sözleşmesi olmadan yaşadığı bir yerleşim alanı olduğunu kaydetti.

Yangın büyük ölçüde söndürülürken, binada 200 civarında kişinin yaşadığı belirtiliyor.

Güney Afrika'da korkunç yangın: 73 ölü, 52 yaralı

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...