Havada facia! Alev alan balondan aşağı atladılar: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Meksika'da bir sıcak hava balonunun sepeti, balon havadayken alev aldı. Balonda bulunan ve yangın sonrası korkuya kapılan 2 kişi, sepetten aşağı atlayarak hayatını kaybetti. Kazadan sağ olarak kurtulan balonun pilotu olay yerinden kaçarken, güvenlik güçleri operasyon başlattı.

Meksika'nın piramitleriyle ünlü Teotihuacan şehrinde sıcak hava balonu faciası yaşandı. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, turistik bir sıcak hava balonu havalandıktan sonra, balonun sepeti alev topuna döndü.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; yanan balon bir süre havada ilerledikten sonra düştü. Kazada 2 kişinin hayatını kaybettiği, 3 kişinin ise ağır yaralandığını bildirildi. Yaralılar arasında 13 yaşında bir kız çocuğunun da bulunduğu belirtilirken, yaralılar olay yerine gelen acil yardım ekipleri tarafından hastaneye kaldırdı.

PANİKLE BALONDAN ATLADILAR

Görgü tanıklarının ifadesine göre, balonun pilotu sepet alev aldıktan sonra yere güvenlik halatını sarkıttı. Ancak balondaki 2 kişi paniğe kapılarak sepetten aşağı atlayarak hayatını kaybetti. Kazadan sağ olarak kurtulan balonun pilotu olay yerinden kaçarken, güvenlik güçleri operasyon başlattı.

Yangın çevredeki vatandaşlar tarafından anbean kaydedildi. Kaydedilen görüntülerde balondan atlayan 2 kişi görülüyor. (İHA)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...