Hayvanat bahçesinde korkunç olay: Antilop boynuz darbeleriyle işçiyi öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: SkyNews
Hayvanat bahçesinde korkunç olay: Antilop boynuz darbeleriyle işçiyi öldürdü

DÜNYA Haberleri  / SkyNews

Hayvanat bahçeleri özellikle çocuklar için farklı hayvan türlerinin ziyaret edildiği eğlenceli alanlar olsa da zaman zaman hayvanların feci bir sonla öldüğüne ya da hayvanların insanları öldürdüğüne şahit oluyoruz. Son olarak böyle bir olay Kuzey Avrupa ülkesi İsveç’te meydana geldi.

İsveç’te bulunan Oland  Hayvanat Bahçesi ve Eğlence Parkı’nda korkunç bir olay yaşandı. Hayvanat bahçesinin internet sitesindeki açıklamada ‘kapalı’ olduğu yazıyor. Nedeni ise parkta yaşayan ve dünya genelinde türünün en büyüğü olan bir antilopun, bir çalışanı boynuz darbeleriyle öldürmesi. 

Olay, İsveç’in güney batı kıyısındaki Oland adasında bulunan Oland Hayvanat Bahçesi ve Eğlence Parkı’nda meydana geldi. Yerel basında yayımlanan polis raporuna göre, yabancı uyruklu ve erkek olduğu belirtilen çalışan, parkın kapanış saatinin gelmesiyle dünyanın en büyük antilopu ‘elands’i ahıra götürdü. Ardından ahırda tam olarak ne olduğu bilinmezken, çalışanın ölümü ‘iş kazası’ olarak kayıtlara geçti. Ölen kişinin adı ve uyruğu ise açıklanmadı. 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: SkyNews
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...