Henüz 25 yaşındaydı! Öldüğünü sosyal medyadan duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Henüz 25 yaşındaydı! Öldüğünü sosyal medyadan duyurdu

Dünya Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bir süredir kanserle mücadele eden 25 yaşındaki İngiliz kadın Daniella Thackray, hayatını kaybettiğini LinkedIn'den duyurdu.

Sosyal medya gündelik hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelirken, doğumdan ölüme pek çok ayrıntı internette paylaşılıyor. Tüm dünyanın konuştuğu son örnek ise İngiltere'den geldi.

Leeds şehrinde yaşayan 25 yaşındaki Daniella Thackray, nadir bir safra yolu kanseri türü olan kolanjiyokarsinomdan dolayı hayatını kaybetti. Ölümünü daha önce yazdığı bir mesajla LinkedIn üzerinden duyuran Thackray, sevdiklerine 'hayatın tadını çıkar' mesajı verdi.

"KALAN HER ANIN TADINI ÇIKARMAYI SEÇTİM"

Thackray, veda etmek için yazdığı mesajda şu ifadeleri kullandı: "Eğer bunu okuyorsanız, bilin ki kanserle olan savaşımı kaybettim ve ailem benim adıma son mesajımı yayımlıyor. Bununla birlikte, başımıza gelenleri kontrol edemesek de vereceğimiz tepkileri kontrol edebiliriz. Bu kadar yıkılmış olmama rağmen yavaş yavaş kaybettiğim hayatımın yasını tutmamayı, bunun yerine kalan her anın tadını çıkarmayı seçtim.

Hayatımı seviyordum. Başardığım her şey istediğim şeylerdi. İşimi, nişanlımı, ailemi, arkadaşlarımı ve köpeğimi, satın alacağımız evi ve kendimiz için birlikte kurduğumuz geleceği seviyordum."

Bu paylaşım 8 binden fazla beğeni ve 3 bine yakın yorum aldı.

Düzenleyen:  - Dünya
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...