14 yaşındaki çocuk kendisini istismar eden öğretmenini öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: hindustantimes.com
- Güncelleme:
14 yaşındaki çocuk kendisini istismar eden öğretmenini öldürdü

DÜNYA Haberleri  / hindustantimes.com

14 yaşındaki bir çocuk, kendisini taciz eden öğretmenini boğazını keserek öldürdü. Polis, öğretmenin çocuğu taciz ettiğini ve tehdit ettiğini belirtti.

Hindistan'da ismi verilmeyen 14 yaşındaki erkek çocuğu, kendisini taciz eden öğretmenini öldürdüğü için tutuklandı. hindustantimes.com'un haberine göre; polis, 28 yaşındaki öğretmenin çocuğu düzenli olarak taciz ettiğini ve taciz görüntülerini videoya çektiğini söyledi.

KANLAR İÇİNDE YATARKEN BULUNDU

Jamia Nagar'da yaşayanlar bir evin ikinci katında bulunan kapısı açık dairede gördükleri kanı ihbar etti. Olay yerine gelen polis, boynunda derin kesikler bulunan bir adamı yerde kanlar içinde buldu. 

DEFALARCA TACİZ VE ŞANTAJ

Polis, öldürülen öğretmenin eşcinsel olduğu, öğrencisini taciz edip videoya aldığını ve defalarca öğrencisini videoyu yayınlamakla tehdit edip istismarda bulunduğu ortaya çıktı.

CİNAYETİ PLANLAMIŞ

Cinayet zanlısı öğrencinin verdiği ifadeye göre; cinayet öncesi, kendisini istismar eden öğretmeninin evine giderek telefonla aradı ve eve çağırdı. Öğrenci, eve gelen öğretmenini yanında getirdiği kesici alet ile boğazını keserek öldürdü.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Öğrenci, verdiği ifadede öğretmeni tarafından aylarca tehdit ve şantajına maruz kaldığını belirtti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: hindustantimes.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...