Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

İran’da yoğun kar yağışı: 8 kişi hayatını kaybetti

İran’da yoğun kar yağışı: 8 kişi hayatını kaybetti
Fotoğraf Başlığı Iran’da yogun kar yagisi: 8 kisi hayatini kaybetti

İran Acil Servisler Kurumu Sözcüsü Muçteba Halidi, ülke genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 8 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kaydet
a- | +A

İran’da genelinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. İran’ın kuzey ve batı eyaletlerinde şiddetini artıran yoğun kar yağışı nedeniyle Reşt şehrinde yolcular 12 saat mahsur kalırken, yetkililer kar temizleme çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Tebriz, Reşt, Gilan ve Erdebil şehirlerinde ana yolların yoğun kar yağışı nedeniyle kullanılamadığı ve kar yağışının hayatı felç ettiği belirtildi.

İran Acil Servisler Kurumu Sözcüsü Mucteba Halidi ülke genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 8 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, ”Gilan eyaletine bağlı Rudbar şehrinde çığ düşmesi sonucu 5 ve Reşt şehrinde kar temizleme çalışmaları sırasında 3 kişi hayatını kaybetti” dedi.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Dünya
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.